Cu paşi repezi ne îndreptăm spre finalul verii şi deşi gândul ne zboară încă spre vacanţă, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”.

Redescoperă plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt,  care aduc în prim-plan preţuri mici şi soluţii inovatoare pentru planurile tale: materiale de construcţii, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Meseriaşii recomandă noul catalog Brico Depôt

Disponibil începând cu 29 iulie, în noul catalog Brico Depôt descoperi centrala pe gaz cu condensare Ciao Green CSI 25 KW. Dotată cu display digital, protecţie anti-îngheţ pentru iernile grele şi mai ales, cu sistem autoreglare ambientală, centrala este perfectă pentru cei care îşi doresc mai mult confort acasă.

Foloseşte Placa Gips Carton NIDA 9.5 mm indiferent dacă te pregăteşti să renovezi sau să porneşti un proiect nou. Împreună cu vata de rocă GEO, placa gips carton poate izola complet fonic o cameră sau poate face din spaţiul amenajat un loc extrem de intim.

Finalizează proiectul în timp util şi bucură-te de preţuri avantajoase, pentru orice buget.

Creează cel mai bun mix cu betoniera de 155 L, cu o putere de 1000 W şi coroană de fontă, în care ai adăugat un ciment de calitate: Cemron sau Multibat. Montează acoperişul cu ţigla metalică Superco şi foloseşte cu încredere Polistirenul EPS 70 ignifugat, care are o conductivitate termică de 0,039 W/MK şi căminul tău va beneficia de durabilitate, izolare perfectă şi rezistenţă în timp.

Totodată, pentru amenajări interioare care imprimă o atmosferă călduroasă şi primitoare găseşti în această perioadă în magazinele Brico Depôt o gamă variată de parchet din diferite esenţe de lemn. Completează decorul cu faianţa Larisa sau Troya şi gresie coordonată şi îmbini armonios stilul vintage cu cel modern.

Recomandarea specialiştilor pentru băi cu personalitate: mobilierul Imandra, soluţia complet modulară, disponibil în culori şi dimensiuni variate, care reorganizează optim configuraţia chiar şi a celor mai mici spaţii. #IncepeCevaNou!

Aviz profesioniştilor, dar şi amatorilor, noul catalog Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale.

Şi nu uita, descoperă noul catalog Brico Depôt şi în varianta online pe site-ul www.bricodepot.ro sau descărcând aplicaţia BRICODEPOT.

Cumpără cu încredere produsele dorite alegând creditul Euroline şi beneficiază de promoţia ”2 ani fără dobândă” pentru cumpărăturile în valoare de maxim 3000 de lei.

Related posts

5 exemple de amenajare a dormitorului la mansarda

Adina Meyers

Ordinul Arhitecților din România lansează arhINIȚIATIVE: apel de proiecte și soluții contra Covid-19

Adina Meyers

Castigatorii Concursului European al Montatorilor de Pardoseli au fost desemnati

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe