LifeStyle

Botez la Jubile – o petrecere desavarsita la un pret irezistibil!

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta si prima petrecere a copilului tau, asadar trebuie sarbatorita asa cum se cuvine. La Jubile iti aducem bucuria, distractia si facem din aceasta petrecere una de neuitat, ca sa ai ce povesti pana si nepotilor, peste ani si ani…

Si daca tot este luna cadourilor, iti aducem in dar o oferta speciala valabila pentru perioada ianuarie-martie 2018. Grabeste-te sa semnezi un contract pentru aceasta periaoda si beneficiezi de oferta de 45 euro de persoana. Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru numarul confirmarilor, pentru ca oferta Jubile este valabila pentru un minim de 40 de persoane. In plus, ai si un delicios candy bar din partea casei.

Meniul culinar bogat si delicios, atent selectionat de Chefii nostri talentati, include preparate rafinate precum: Tartina cu mousse de peste si caviar, Rulada din piept de pui cu fructe confiate in crusta de migdale, Roast Beef cu sos Remoulade, File de salau cu sos lemon butter cu garnitura de spanac si legume, Piept de pui umplut cu creveti, servit cu garnitura de cartofi aromatizati cu ierburi proaspete dar si multe alte  surprise delicioase. Nu am uitat nici de Tortul Bebelusului care este inclus in meniu, nici de bauturile alcoolice si non-alcoolice in regim de open bar.

Si pentru ca toata lumea iubeste dulciurile, iar conceptul de Candy Bar este unul dintre principalele punctele de atractie la orice eveniment, Jubile iti ofera cadou pentru eventimentul tau un Candy bar ce poate fi personalizat in culori de sarbatoare special pentru fetita sau baietelul tau. Cupcakes, lollipops, candy-pops si alte sortimente dulci sunt pregatite in laboratorul propriu cu ingrediente de top, atent selectionate si sunt o adevarata incantare vizuala si gustative, care  va cuceri cu siguranta atentia tuturor invitatilor tai.

Centrul de evenimente Jubile The Ballroom iti pune la dispozitie 10 saloane premium pentru evenimente si un set complet de servicii pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil.

Pentru reusita evenimentului tau opteaza pentru ajutorul unei echipe formata din profesionisti care de-a lungul timpului au inteles ca atentia dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este cea mai importanta pentru ca totul sa iasa perfect. Echipa Jubile iti punem la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru ca toate sa decurga ca la carte, iar tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului tau.

 Vezi oferta completa AICI:  goo.gl/9cYwTE

Traieste si tu experienta Jubile The Ballroom!

Related posts

Pizza de casa cu blat subtire

Adina Meyers

La Jetoane, spălătoria auto self-service se extinde în sistem de franciză

Adina Meyers

Incredibila poveste a palmierului hawaiian, o planta pe care trebuie s-o ai acasa!

Adina Meyers