LifeStyle

Star Wars: A new Hope in concert!

Acum mult, mult timp, intr-o galaxie indepartata, George Lucas regiza primul film din ce urma sa devina una dintre cele mai populare serii science fiction. Revolutionand nu doar cinematografia, muzica emblematicului film a cucerit generatii intregi. 

Complexa orchestratie a lui John Williams a completat auditiv remarcabilul film, reusind sa rasune vesnic in urechile publicului.  Deopotriva compozitor, dirijor si pianist, John Williams are o cariera care se intinde peste cinci decenii fiind in spatele muzicii a numeroase filme precum Star Wars, ET, Home Alone, Indiana Jones si altele. Cu 50 de nominalizari la premiile Oscar, Williams este a doua cea mai nominalizata persoana imediat dupa Walt Disney.
In 2005 American Film Institute a declarat muzica filmului Star Wars din 1977 ca fiind cea mai importanta coloana sonora a filmului American din toate timpurile.
Dupa un numar impresionant de 8 filme si multe care vor urma, Disney prezinta saga Star Wars intr-o noua formula, in concert! 

Seria In Concert va incepe chiar cu primul episod lansat, A New Hope, filmul de la care a pornit fenomenul in 1977.
Conceptul presupune proiectia filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate in limba romana si cu muzica interpretata integral live de catre Orchestra Simfonica Bucuresti. Fiecare nota muzicala va fi cantata de catre talentatii instrumentisti si se va alinia perfect cu aventurile de pe marele ecran ale personajelor.

Pe 11 Martie, 2018, Luke Skywalker aterizeaza in Romania, la Sala Palatului, impreuna cu Leia, Han Solo si Darth Vader. Acompaniati de una dintre cele mai populare orchestre romane, personajele vor cuceri ecranul amplasat pe scena special pentru acest eveniment, lasand muzica pe mana dirijorului si a numerosilor instrumentisti.

Biletele s-au pus in vanzare prin Entertix si pe entertix.ro

Acest spectacol este realizat sub licenta Disney in asociere cu 20th Century Fox, LucasFilm si Warner Chappell Music.

Related posts

Anunțul de job „matrimonial” – un mod inedit prin care o agenție de SEO din București caută să-și mareasca echipa

Adina Meyers

Sfaturi importante de urmat pentru utilizarea autoclavului

Adina Meyers

Nurofen pentru copii

Adina Meyers