Home

Catalogul „Decorațiuni și Amenajări” de la Praktiker vine cu noutăți pentru sărbătorile de iarnă

București, 13 decembrie – Praktiker România a lansat catalogul de iarnă „Decorațiuni și Amenajări”, care include oferta de zeci de produse necesare locuinţei în această perioadă a anului: idei de cadouri, decorațiuni de Crăciun, sisteme de încălzire sau mobilier. Catalogul este disponibil online, pe site-ul www.praktiker.ro, dar şi în aplicaţia mobilă Catalog Praktiker România, pe Google Play şi Appstore.

„Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna încărcate de emoție și voie bună, tocmai de aceea ne-am dorit ca noul catalog Praktiker, <Decoraţiuni şi Amenajări>, să fie o sursă de inspiraţie pentru clienţii noştri, acum, în apropierea Crăciunului. Am adunat în paginile catalogului Praktiker idei pentru cadourile de sărbători, decoraţiuni pentru casă, dar şi game de produse necesare locuinţei pe durata iernii. Astfel, fie că aleg să comande online, fie că ne vizitează în magazinele din ţară, clienţii Praktiker pot selecta dintr-o varietate de produse dedicate sezonului rece.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Prakitker România.

Cadouri de Crăciun pentru toată familia

Praktiker a reunit în catalogul acestui sezon propuneri de cadouri pentru întreaga familie: jucărie scuter electric Akimote (169,90 lei), halat de baie (89,99 lei), papuci de casă (24,99 lei), ceas de perete MDF (17,99 lei) sau bicicleta Strada (1.311,75 lei).

Decorațiuni de sărbătoare pentru acasă

În prag de Crăciun, decorațiunile interioare sau bradul frumos împodobit sunt prezente în cele mai multe dintre locuințe. La Praktiker, cei interesați pot alege dintr-o gamă diversificată de produse pentru decorarea casei: brad artificial 180 cm (64,99 lei), coroniță artificială de brad (49,99 lei) sau diverse modele de instalații luminoase cu leduri.  

În paginile catalogului de iarnă se regăseşte şi o paletă largă de produse pentru amenajările interioare, dedicate celor care vor să ofere locuinţei un aspect cu totul nou: tapet Grandeco Bella (59,99 lei), tapet Clasic Chateau (84,99 lei), fototapet City Light (189,90 lei), draperii colorate precum modelul Trellise (64,99 lei/m), modelul Mecca (47,99 lei/m) sau perdeaua Claire (34,99 lei).

Mobilier confortabil pentru sezonul rece

Clienții Praktiker pot găsi în catalogul de sezon și produse de mobilier, adaptate fiecărui tip de cameră – dormitor, bucătărie sau chiar birou -, concepute pentru a oferi confort și pentru a transforma orice casă în „acasă”: canapeaua Alvar (599,90 lei), canapeaua Opera (1.299 lei), dormitorul Otilia (769,90 lei) sau setul de electrocasnice Hausberg (999,90 lei).

Sisteme de încălzire pentru sezonul rece

Pe măsură ce iarna se instalează, sistemul de încălzire al fiecărei locuințe devine extrem de necesar. Astfel, cei care doresc să asigure, în fiecare încăpere a casei, confortul necesar pe toată durata sezonului rece, pot opta pentru centrala Ariston HS Premium (2.549 lei) sau centrala termică electrică Conter Heating (1.999 lei), potrivite pentru casă.

Mai mult, pentru persoanele care încă își doresc să petreacă timp în aer liber, în catalog sunt disponibile și diverse variante de încălzitoare pentru terasă, cum ar fi radiatorul mobil HIM (569,90 lei) sau încălzitorul Astro pentru terasă (649,90 lei).

În noul catalog „Decorațiuni și Amenajări”, cât şi în magazinele din toată ţara, Praktiker le-a pregătit clienţilor săi multe alte produse destinate amenajării şi pregătirii locuinţei pentru iarnă și sărbători.

 

***

 

Despre Praktiker România

În România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 26 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În prezent, Praktiker are implementate programe de fidelizare cu avantaje, customizate pentru cele trei mari categorii de clienţi, consumatori finali – cardul de client fidel -, client profesionist – mester card -, şi clienţii Business to Business. Aceste programe permit clienţilor să beneficieze de avantaje pentru cumpărăturile de la Praktiker.

 

***

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm accesaţi www.praktiker.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/PraktikerRomania sau contactaţi:

Livia Voicu – Senior Media Associate, Golin

Tel: 0740.259.924, Email: lvoicu@golin.com

 

Mirela Ochiana – Marketing Manager Praktiker Romania

Tel: 0740 156 224, Email: OchianaM@praktiker.ro

 

Related posts

A summer in the Hamptons

Adina Meyers

A home and a studio for a sculptor

Adina Meyers

Perdelele și draperiile care se mișcă singure, la apăsarea unui buton. 

Adina Meyers