LifeStyle

Bosch devine si ’’mai verde’’

Bucuresti, 30 iunie 2010 – Divizia de scule electrice a companiei Bosch anunta lansarea unui nou concept de viata – ”Green living”.

Prin aceasta notiune, Bosch vrea sa promoveze un stil de viata ecologic, sanatos, care presupune intoarcerea la lucrurile simple din viata – un concept care castiga din ce in ce mai mult teren si in Romania. Astfel,  Bosch organizeaza miercuri, 30 iunie, un curs de mesterit dedicat exclusiv clientilor Bosch si Dremel, in cadrul caruia le arata cum pot folosi uneltele electrice pentru a proteja natura, a face economii si a petrece cat mai mult timp placut impreuna cu cei dragi.

Scopul campaniei Bosch este de a arata clientilor sai ca este pacat sa se taie copacii, sa se dea bani pe mobila noua, cand se poate proteja mediul inconjurator, creandu-se  in acelasi timp obiecte unicat si economisindu-se bani. Astfel, Bosch si Dremel pun la indemana clientilor uneltele de care acestia au nevoie pentru a transforma obiecte vechi din casa sau niste banali busteni, gasiti in padure, in mobila, decoratiuni, obiecte de design sau cadouri pentru prieteni. ”Green living este mai mult decat un concept eco, un trend al societatii moderne – Green living este un mod de viata. Astfel, vrem sa facem un indemn, sa ne intoarcem la natura, la lucrurile simple din viata – la tot ce este natural si sanatos – fie ca este vorba de materialele din care se prelucreaza diverse obiecte din casa, fie ca este vorba de timpul petrecut alaturi de cei dragi cat se confectioneaza acele obiecte”, au explicat reprezentatii Bosch. Mai mult, datorita tehnologiei litiu-ion, uneltele Bosch si Dremel sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Peste 20% dintre produsele Bosch se bazeaza pe acest tip de tehnologie fara fir, care presupune un consum de energie redus.

«A fi „eco” nu inseamna doar sa plantezi copaci sau sa reciclezi hartie. Cei cu adevarat ingrijorati de soarta planetei si de viitorul copiilor lor sunt constienti, in tot ceea ce fac, de cantitatea de resurse naturale pe care le consuma si se gandesc mereu daca nu exista o cale mai putin costisitoare de a face acelasi lucru. Fie ca e vorba de mobilarea sau de redecorarea locuintei, de alegerea urmatoarei destinatii de vacanta sau de optiunile culinare, ei sunt mereu gata sa refoloseasca, sa reinventeze, sa recreeze», a explicat Dragos Bucurenci, Presedintele Asociatiei MaiMultVerde si gazda evenimentului de lansare a campaniei ’’Green living’’.

Acest trend, foarte puternic in strainatate, incepe sa castige teren si in Romania.

Bosch urmareste si initierea incepatorilor in ”arta mesteritului” prin organizarea unui curs care arata clientilor Bosch si Dremel cum pot face economii prin reconditionarea obiectelor vechi din locuinta sau realizarea unor noi obiecte decorative sau de mobilier. Astfel, miercuri, 30 iunie 2010, intre orele 16:00 – 20:00, firma germana organizeaza in Parcul Herastrau un curs de mesterit ce se adreseaza exclusiv clientilor Bosch si Dremel. In cadrul cursului, specialistii Bosch vor confectiona alaturi de clienti mai multe obiecte: scaune, rame foto si vor decora arbusti. Dimensiunile reduse ale uneltelor Bosch si tehnologia bateriilor cu litiu-ion confera o mobilitate foarte mare persoanelor care le utilizeaza, chiar daca sunt incepatori.

In cadrul campaniei participa trei tipuri de unelte de mesterit: gama Bosch Verde, dedicata crearii, decorarii sau repararii diferitelor obiecte; uneltele Dremel, create special pentru obiectele meticuloase, cum ar fi bijuteriile, obiectele de design interior sau decoratiunile, si gama Bosch pentru gradina.

Gama Bosch Verde este special conceputa pentru decorarea locuintelor, permitand activitati variate – de la fixarea unui sertar, prinderea unei oglinzi pe perete, la vopsirea unui dulap sau crearea unui paravan. Astfel, se pot face economii considerabile prin reconditionarea pieselor de mobila vechi sau confectionarea unora noi. Cu uneltele Dremel se poate lipi, inscriptiona, taia si perfora orice tip de materiale, de la sticla, lemn, la metal si ceramica, sau se pot aplica elemente decorative precum pietricele, scoici, margele din lemn, sticla, plastic sau funde. Bosch are instrumente speciale de gradinarit, ce permit, de exemplu, sculptarea arbustilor in diverse forme, curatarea statuetelor si a teraselor sau a balcoanelor.

Robert Bosch este unul dintre liderii globali in domeniul uneltelor electrice, echipamentelor auto, sistemelor de securitate, termotehnicii si aparaturii electrocasnice.

Related posts

Cele mai bune sloturi de la cazinourile online: cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Adina Meyers

InterContinental Bucuresti a castigat prestigioase premii internationale

Adina Meyers

Dimineți magice printr-o apăsare de buton

Adina Meyers