LifeStyle

121.ro aniverseaza 9 ani de existenta

121.ro – Comunitatea femeilor senzationale – a intrat in al 9-lea an de existenta in luna iunie. Portalul dedicat femeilor romance a fost lansat pe reteaua World Wide Web la 1 iunie 2001 si numara in prezent peste 115.000 de membri activi din Bucuresti si din tara.

„Am infiintat 121.ro in 2001, alaturi de sotul si partenerul meu, Michael Kammrath si de o echipa inimoasa. De la inceput ne-am dorit sa facem o diferenta in viata femeilor din Romania, sa fim langa ele cand au nevoie de sprijin, de un prieten de incredere, de cineva caruia sa i se confeseze. De-a lungul timpului site-ul s-a transformat si s-a imbogatit cu proiecte noi, am vrut sa le aducem femeilor lucrurile care le intereseaza cel mai mult, de la informatii despre life-style, cariera, cresterea si ingrijirea copiilor, articole despre moda si frumusete pana la campanii de prevenire a violentei, de prevenire a cancerului de san sau campanii eco si de siguranta in trafic”, a declarat Daniela Fugaru Kammrath, redactorul sef al site-ului 121.ro.

Portalul 121.ro ofera zilnic membrilor si cititorilor sai informatii noi din domenii diverse, de la cariera si dezvoltare personala, moda, frumusete, casa si gradina, gastronomie pana la articole despre familie si relatia de cuplu, sex, sport, sanatate si stil de viata. Prin proiectele speciale se numara: Un Nou Brand: Tu (www.121.ro/unbt), Naked Food (www.121.ro/naked_food), Eu si mamica (www.121.ro/eu_si_mamica), Fitness is Fun (www.121.ro/fitness-is-fun), Dr. Love (www.121.ro/drlove), precum si Cinemateca 121 (www.121.ro/cinemateca) sau Biblioteca 121 (www.121.ro/biblioteca) unde membrii site-ului au posibilitatea de a se informa despre cele mai noi filme si aparitii editoriale de la editurile partenere. Cei 25 de specialisti 121 raspund saptamanal  intrebarilor venite de la cititori pe diverse subiecte de interes (life coaching, decoratiuni interioare, machiaj si ingrijirea pielii, moda, plante si gradina, IT, relatii de cuplu, psihologie, medicina, moda si stil, marketing si PR online etc.)

121.ro este singurul site dedicat femeilor care are o emisiune radio proprie: 121 LIVE (www.121.ro/live). Lansata in iulie 2008, emisiunea este realizata in parteneriat cu RadioLynx.ro in fiecare miercuri, de la ora 15:00 si este transmisa in direct pe 121.ro si alte site-uri partenere. Proiectul Serile de lectura 121 este menit sa ofere membrilor si cititorilor site-ului cate o intalnire in fiecare luna cu o carte utila si placuta, intr-un cadru prietenos, alaturi de invitati de prestigiu. Totodata, membrii comunitatii din Bucuresti participa la intalnirile 121 Unplugged (www.121.ro/unplugged) organizate cu specialistii si colaboratorii site-ului pe diverse teme, de la relatii de cuplu, familie, sanatate, dezvoltare personala pana la ore de miscare in aer liber, fitness, moda sau cariera.

Comunitatea femeilor senzationale se implica si in proiecte de responsabilitate sociala, prin campania de constientizare a pericolului folosirii pungilor de plastic – IBAGU – Fii Eco (www.121.ro/ibagu) – si 121 La Volan (www.121.ro/lavolan), proiectul de siguranta rutiera dezvoltat sub umbrela Cartei Europene a Sigurantei Rutiere.

De curand 121.ro a relansat rubricile Calendar (www.121.ro/calendar_evenimente) si Ce e nou (www.121.ro/ce_e_nou), oferind companiilor si agentiilor de PR posibilitatea de a-si posta singuri comunicatele de presa si informatiile noi pe site, gratuit, prin simpla creare a unui cont.

„Te invit sa-ti bei cafeaua zilnic alaturi de cititorii si membrii site-ului pe forumul 121 (www.121.ro/forum), o sectiune de site cu membri activi si moderatori inimosi. Sa descoperi blogul nostru relansat anul trecut, 121 Sheblogs (www.sheblogs.121.ro) si sa devii guest editor daca doresti sa impartasesti cu comunitatea noastra ce ti se intampla. Sunt recunoscatoare echipei, colaboratorilor, tuturor partenerilor si companiilor cu care am lucrat pana acum si care au inteles ca internetul este cel mai bun mediu de a ajunge la oameni intr-un mod relevant si a le transforma vietile, dincolo de marketing-ul si PR-ul de produs. 121.ro mi-a schimbat viata si sper ca acelasi lucru il pot spune cat mai multi dintre cei peste 450.000 de vizitatori unici care intra pe site-ul nostru in fiecare luna”, a spus Daniela Fugaru Kammrath.

 

 

Related posts

Un nou concurs provoaca studentii Facultatilor de Design

Adina Meyers

Hotel, centru medical si SPA, un proiect Studio Insign

Adina Meyers

6 sfaturi practice pentru a ne păstra banii în siguranță pe card

Adina Meyers