LifeStyle

Programul YoungBo de la BoConcept

„Young Bo” are drept scop sustinerea tinerilor designeri, actori, arhitecti, muzicieni, in a caror activitate se oglindeste modernul si energia urbana.

Primul eveniment de acest gen a avut loc in concept store-ul BoConcept din Sibiu si a constat in organizarea unei prezentari de moda pentru primii absolventi ai Sectiei Design Vestimentar din cadrul Facultatii de Istorie si Patrimoniu Nicolae Lupu din Sibiu. Acestia si-au prezentat lucrarile de licenta ce constau in 5 colectii vestimentare de inspiratie culturala diversa: Urban Flight (foto 2,3) ce se inspira din liniile geometrice si suprafetele sculpturale ale mobilierului BoConcept precum si din accentele grafice date de accesorii propunand gulere arhitecturale supradimensionate aplicate pe rochii; Queen of hearts (foto 4) inspirata de personajul filmului The Duchess(2008), de costumul englezesc specific secolului al XVIII-lea, carora li se adauga o nota de modernitate prin asimetrii si texturi imprimate; Nobless-Self (foto 1) inspirata din structura volumetrica a calei, simbol desavârsit al elegantei si constituind elementul de baza in tinutele „pret-a-couture”, spectaculoase prin culorile vibrante si prin trenele volumetrice realizate din infasurari ingenioase ale materialului textil; Mineral Flowers compusa din rochii glamour care imita structura arhitecturala a mineralelor si bijuteriilor si o ultima colectie inspirata din perioada Barocului.

Stilul original si captivant al mobilierului si accesoriilor BoConcept isi gaseste inspiratia in modul contemporan de a trai, iar de aici si dorinta de a sprijini tot ceea ce inseamna viata urbana, de a le oferi tinerilor artisti o sansa de afirmare.

Related posts

Circ&Variete GLOBUS a castigat „Leul de aur”

Adina Meyers

Vă doriți un animal de companie? Aflați aici care sunt costurile unui astfel de lux!

Adina Meyers

Program SPA de apartament: tratamente de relaxare și practici de beauty

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe