LifeStyle

Beneficiile oxigenului activ din aerul pur pentru frigiderul tau

Oxigenul activ este o molecula compusa din 3 atomi de oxigen, prezenta in natura in locurile necontaminate, cu aer perfect curat, precum in zonele de munte si eliberata in atmosfera in timpul furtunilor.

“Consumatorii nostri sunt orientati catre un stil de viata sanatos, dar in acelasi timp se confrunta cu lipsa de timp si cu o viata alerta. Apare astfel tendinta de a face cumparaturi pentru o perioada mai lunga de timp. Tehnologia “Active Oxygen” rezolva aceste probleme, recreând modul in care natura produce aer proaspat si curat, purificând atmosfera aparatelor frigorifice si prevenind formarea bacteriilor cu pâna la 90%.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company, reprezentanta pentru România.

Testele bacteriologice au aratat ca sistemul Active Oxygen poate reduce proliferarea principalelor microorganisme patogene (listeria si salmonella) cu 70% si, respectiv, 90%. Alimentele sunt mai proaspete, se pastreaza o perioada mai indelungata si isi mentin toate calitatile nutritionale si caracteristicile organoleptice (culoare, gust, miros, consistenta). In plus, distribuitorul de oxigen activ nu foloseste energie si nici nu necesita instalare sau intretinere. 

Related posts

Ce puteti darui de Sf. Maria? Buchete de flori realizate cu drag!

Adina Meyers

Bucura-te de un somn racoros si confortabil cu noile produse de dormit din bambus 100%

Adina Meyers

IKEA Pallady este oficial deschis!

Adina Meyers