LifeStyle

Beneficiile oxigenului activ din aerul pur pentru frigiderul tau

Oxigenul activ este o molecula compusa din 3 atomi de oxigen, prezenta in natura in locurile necontaminate, cu aer perfect curat, precum in zonele de munte si eliberata in atmosfera in timpul furtunilor.

“Consumatorii nostri sunt orientati catre un stil de viata sanatos, dar in acelasi timp se confrunta cu lipsa de timp si cu o viata alerta. Apare astfel tendinta de a face cumparaturi pentru o perioada mai lunga de timp. Tehnologia “Active Oxygen” rezolva aceste probleme, recreând modul in care natura produce aer proaspat si curat, purificând atmosfera aparatelor frigorifice si prevenind formarea bacteriilor cu pâna la 90%.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company, reprezentanta pentru România.

Testele bacteriologice au aratat ca sistemul Active Oxygen poate reduce proliferarea principalelor microorganisme patogene (listeria si salmonella) cu 70% si, respectiv, 90%. Alimentele sunt mai proaspete, se pastreaza o perioada mai indelungata si isi mentin toate calitatile nutritionale si caracteristicile organoleptice (culoare, gust, miros, consistenta). In plus, distribuitorul de oxigen activ nu foloseste energie si nici nu necesita instalare sau intretinere. 

Related posts

Mega show pregatit de Delia pentru petrecerea de Revelion!

Adina Meyers

Toamna se numara vertebrele coloanei

Adina Meyers

Viata fara risipa. Cum sa traiesti sanatos si eco friendly.

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe