Unora le place sa asculte apa curgand, in timp ce altii prefera ca fantanile sa nu faca zgomot. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unor pompe cu debit reglabil.

Apa este unul dintre elementele care creeaza liniste in casa dvs. In plus fata de influenta pacificatoare, susurul apei poate masca zgomotul strazii, poate racori camerele si pastra umiditatea aerului.

Le puteti folosi chiar si pentru a aromatiza aerul: adaugati doua-trei picaturi de ulei parfumat in apa si mirosul placut va ramane in camera mult timp.

Pentru decorarea acestora puteti folosi pietricele, pietre de rau, bile de sticla, scoici sau bucati plate de roca pe care sa le puneti una peste cealalta. Este bine sa le asezati astfel incat sa aiba un loc liber pe mijloc pe unde sa curga apa.

Aceste fantani au un aspect contemporan si sunt facute din metal, ardezie sau pietre si au un impact mare asupra aspectului estetic al camerei.

O fantana de perete verticala este ideala pentru o camera cu mare, in timp ce o fantana orizontala este indicat sa fie amplasata pe un hol lung, cu tavan jos. Dar, in cazul in care bugetul dumneavoastra este redus, puteti opta pentru fantani de dimensiuni reduse, perfecte pentru incaperi mici. Este foarte important sa alegeti forma si marimea potrivita locuintei dumneavostra.

 

Related posts

10 maşini de spălat rufe la preţuri mici de Black Friday

Adina Meyers

Cele mai bune aplicații Google Nest Home pentru a vă maximiza experiența

Adina Meyers

Puterea formei integrate in natura

Adina Meyers