Practic

Beneficiile canapelelor si coltarelor extensibile intr-o locuinta

In amenajarea unei locuinte se tine cont de regulile de design, de gustul personal si de nevoile fiecarei familii sau persoane care isi organizeaza spatiul de locuit. Cumpararea pieselor de mobilier se face cu incredere si cu lejeritate atunci cand exista un plan de amenajare deja stabilit. Unele dintre piesele de mobilier nelispite din orice casa sau apartament sunt canapelele si coltarele. Ele pot sa adune intreaga familie la discutii sau la vizionari de film, precum pot sa fie locuri perfecte de dormit. Iata beneficiile canapelelor si coltarelor extensibile intr-o locuinta:

1. Coltare extensibile pentru camera de oaspeti

Atunci cand aveti pe cineva in vizita poate sa foloseasca coltarul pentru a dormi, insa in restul timpului el poate sa fie strans si sa fie economisit spatiul alocat. Se poate de asemenea pune si in living, iar cand vin mai multi oaspeti se poate desface pentru un plus de confort. Daca aveti copii ei se pot juca acolo, avand un spatiu mai mare de relaxare, iar atunci cand doriti sa ordonati camera, se poate strange la loc. Astfel se poate vorbi despre coltare extensibile atat in camera de oaspeti, cat si in alte zone ale casei care pot sa fie mai mici sau care au nevoie de spatiu mai mare liber.

2. Canapele extensibile pentru spatiile mici, in garsoniere

In orice garsoniera este bine sa fie utilizat la maxim spatiul disponibil. Pentru ca o garsoniera are o singura camera, ea va trebui sa aiba mai multe functiuni. Una dintre metodele prin care se poate obtine acest lucru este folosirea pieselor de mobilier cu mai multe utilitati. De exemplu se poate pune o masa in mijloc care poate sa serveasca si drept masa de lucru, pe langa loc de luat masa. O alta varianta este aceea a canapelei care are dublu rol. Daca vorbim despre canapele extensibile, atunci stim ca ele pot sa fie in timpul zilei loc de relaxare si noaptea se pot utiliza pentru dormit, in varianta desfacuta.

3. Canapelele sau coltarele extensibile in zonele de biblioteca din casa

Daca aveti o zona destinata cititului si relaxarii, atunci prezenta in camera a unei canapele sau a unui coltar extensibil va fi dorita si importanta. De ce extensibile? Pentru ca vor acupa mai putin loc atunci cand sunt neextinse, iar cand persoana care citeste doreste sa se relaxeze mai mult, poate sa apeleze la functia lor speciala de deschidere si extindere.

4. Coltarul extensibil in camera bebelusului

Orice mama care tocmai a nascut stie ca va merge in camera bebelusului si ca va dori sa aiba un loc in care sa se simta confortabil cat timp sta cu noul nascut. Fiind o camera speciala pentru un copil mic, este important ca parintele sa fie inclus in ceea ce priveste amenajarea. Asadar, pe langa masa specifica de schimbat si locul pentru hainutele copilului, va fi nevoie si de un scaun, un coltar sau chiar o canapea extensibila. Va ajuta mama pentru ca ea sa se simta bine si sa fie relaxata.

Related posts

Beneficiile colectării selective în companii

Adina Meyers

Cum poate fi amenajat un balcon pentru mai mult spatiu

Adina Meyers

Tu ştii de ce blatul de lucru este vedeta bucătăriei?

Adina Meyers