Home

Spectacol snookeristic în București!

După o bine meritată vacanță de vară, cei mai buni jucători de snooker din România se întorc la masa de joc, la RST Snooker Club, o dată cu reluarea sezonului RST 2019!

Turneul RST Grand Prix 3 este cea de-a 7-a competiție din calendarului anului 2019. Competiția va avea loc în perioada 30 august – 01 septembrie la clubul de snooker RST, situat în București, Sectorul 2, str. Doamna. Ghica 167.

Turneul este dotat cu premii în bani, primii 8 clasați fiind remunerați cu sume echivalente unor procente din fondul total de premiere după cum urmează: câștigător – 25%, finalist – 17%, semi-finalist – 9%, sfert-finalist – 5%.

Totodată, participanții la turneu vor primi puncte în funcție de rezultat în clasamentul general provizoriu. De menționat faptul că primi 16 jucători din clasamentul general provizoriu vor participa la RST Grand Final – va avea cel mai consistent fond de premiere – aceasta fiind ultima competiție a sezonului și cea în urma căreia sa va stabili clasamentul final și prin urmare câștigătorul campionatului RST 2019!

Liderul actual al clasamentului general provizoriu este Mihai Vladu (4090 de puncte), acesta fiind urmat de Rareș Sinca (2770 de puncte) și Paul Croitoru (2700 de puncte).

Calitatea meciurilor de snooker este garantată, în acest an fiind realizate peste 50 de break-uri de peste 40 de puncte, cel mai mare break fiind cel realizat de Mihai Vladu – 105 puncte.

Echipa RST este dedicata promovării acestui sport în Romania, iar la competițiile organizate de RST se poate înscrie orice jucător doritor. Înscrierea nu este condiționată de apartenența la vreun club sportiv.

De asemenea, meciurile de la o masa vor fi transmise în sistem livestreaming pe pagina de Facebook a clubului (https://www.facebook.com/rstsnookerclub) și pe canalul de Youtube propriu (RST Snooker Club).

Cei care iubesc acest sport și vor să urmărească meciurile de la fața locului au intrarea liberă pe întreaga durată a competiției.

ECHIPA RST SNOOKER CLUB

Related posts

Cum scăpăm de umezeala din balcon

Adina Meyers

Inspirație pentru amenajarea bibliotecii

Adina Meyers

5 scule electrice si unelte care nu trebuie sa lipseasca din casa

Adina Meyers