LifeStyle

Colectia Idei Creative

Ideile creative pot fi puse in practica atat de catre copiii de gradinita sau scolari, precum si de catre adultii pasionati de hobby creativ. Cartile au o prezentare prietenoasa, sunt tiparite in policromie, format 16,5 x 19,5 cm, 36 pagini.

Ghirlande vesele din hartie – Idei creative 37, autor Stephanie Feghelm, Petra Giraud, Kerstin van der Linde va fi disponibila la pretul de 12,9 lei.

Grilandele de hartie sunt potrivite pentru decorarea incaperilor, dar nu numai, ele pot inveseli ambalajele cadourilor, suporturile pentru lumanari sau aranjamentele meselor festive. Confectionarea ghirlandelor este simpla, astfel cei mici si cei mari pot lucra cot la cot putand petrece in mod placut chiar si o dupa-amiaza ploioasa. Intre ideile prezentate in carte oricine isi va putea gasi un model pe gustul sau. 
Recomandam aceasta carte gradinitelor si scolilor deoarece confectionarea ghirlandelor de hartie este simpla, nu necesita multe materiale si dezvolta aptitudinile manuale ale copiilor. Ghirlandele realizate se pot folosi la decorarea salilor de clasa, se pot oferi de ziua mamei sau la diverse aniversari.

Quilling – tehnica spiralării hartiei – Idei creative 38, autor Margarete Vogelbacher, pret: 12,9 lei

 
Chiar daca la noi nu este inca foarte raspandita, tehnica spiralarii fasiilor de hartie sau quilling este cunoscuta si utilizata de secole. Ce presupune aceasta tehnica? Fasiile de hartie se spiraleaza cu o unealta simpla, li se dau diferite forme, apoi se lipesc. Cu aceasta tehnica se pot decora cutii, panglici, felicitari etc. 
In aceasta carte se gasesc modele pentru fiecare anotimp, astfel atat mesele de Pasti, petrecerile in aer liber din timpul verii, serile de toamna, cat si sarbatorile de iarna se pot inveseli cu decoratiuni pentru mesele festive sau pentru ferestre.

SC. Editura Casa SRL
Oradea, B-dul Decebal nr. 2, bl. C53, ap.12
tel.: 0359.464.363; fax: 0359 800 941
e-mail: [email protected];
www.edituracasa.ro

Articole similare

Vara aceasta se poarta formele indraznete. Genius prezinta boxele cubice SP-D120 si SP-D150

comunicat de presa

Romstal anunta finalizarea proiectului strategic “Cresterea competitivitatii economice prin (re)calificarea angajatilor din domeniul instalatiilor – CALIN”

casamea.ro

Bucuria celor dragi ia forma deserturilor delicioase!

casamea.ro

Lasă un comentariu