//<![CDATA[_gde_kekhkniorw = new Image(1,1);_gde_kekhkniorw.src='http://gdero.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=zC3lDTPt7W9XjMEZCDXjnYYhP51p1O_W9FNXQWHzQdP.g7/fastid=llvucmofbdbjepknekfsylusqjlb/stparam=kekhkniorw';if (typeof(_gde_inscreen_dwell) == 'undefined')_gde_inscreen_dwell={};_gde_inscreen_dwell['_gde_isndwl_xernnkssfr']='http://gdero.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=zC3lDTPt7W9XjMEZCDXjnYYhP51p1O_W9FNXQWHzQdP.g7/stparam=xernnkssfr';document.write('‘);document.write(”);//]]>

Betonul celular autoclavizat, cunoscut popular sub denumirea prescurtata de BCA, a fost produs pentru prima data in Suedia, de către arhitectul și inventatorul Johan Axel Eriksson, la inceputul anilor ’20. La vremea aceea, oamenii cautau un material suficient de rezistent, termoizolant, dar in acelasi timp usor de folosit pentru a construi eficient si durabil. Noile blocuri de zidarie pun confortul si siguranta casei pe primul loc, fara sa puna in pericol mediul inconjurator.

BCA este ideal pentru zidaria casei daca iti doresti o temperatura constanta, fara variatii insemnate intre anotimpuri. Nevoile de incalzire sau de racire a temperaturii vor fi minime si costurile la fel. Structura cu un continut ridicat de aer a blocurilor de BCA le ofera acestora capacitati termoizolatoare optime ce exclud nevoia unui sistem de termoizolare suplimentar. Practic, zidesti si termoizolezi in acelasi timp.

Zidaria realizata din BCA aduce un plus de siguranta casei tale datorita compozitiei minerale cu proprietatile ignifuge care il face sistemul de zidarie cu cel mai inalt grad de rezistenta la foc. In plus, pentru ca este fabricat doar din materii prime naturale ce sunt aproape inepuizabile, in cadrul unui proces tehnologic eficient si ecologic, materialul de zidarie BCA protejeaza sanatatea familiei tale si generatiile viitoare printr-un consum economic si emisii reduse de CO2.

Avand o greutate mica, zidaria din BCA nu solicita structura sau fundatia cladirii si poate fi folosita cu succes in cazul constructiilor moderne, cu mai multe etaje. Durabilitatea si proprietatile materialului se pastreaza pe toata durata de viata, fara sa fie afectate de conditiile meteorologice sau de procesele de imbatranire.

Folosind produse BCA construiesti fara sa faci compromisuri si te bucuri alaturi de cei dragi de un nou tip de confort – TERMORELAXARE.

 

 

Related posts

Pericole și neconformități la aparatele de ventilație cu recuperare de căldură. Ce trebuie să știm pentru a evita o „păcăleală”?

Adina Meyers

ROCATIL – gama completă de piese pentru utilaje de construcţii

Adina Meyers

Ce pavaj alegi pentru aleile din curte?

Adina Meyers