Am observat, in ultimul timp, un nou trend care face valuri in materie de design interior. Este vorba despre parchet lucios – cel mai nou si mai eficient model de parchet, pe care trebuie neaparat sa il ai montat in propria locuinta, daca doresti sa creezi un ‘’look’’ elegant oricarei incaperi. Avantajele parchetului lucios devin din ce in ce mai cunoscute si mai apreciate, motiv pentru care m-am decis sa va impartasesc si voua secretele lui:

Acest parchet laminat lucios este un produs german de cea mai inalta calitate, creat cu ajutorul tratamentului cu raze de electroni a straturilor impregnate de culoare si de protectie, astfel structura suprafetei devenind perfect inchisa. Datorita acestui ‘’tratament’’ care actioneaza asupra lui, parchetul devine extrem de rezistent la zgarieturi, microzgarieturi, apa si chimicale si capata si o super durabilitate.

De asemenea, isi mentine luciul pe toata durata de viata, devenind astfel foarte usor de intretinut, placut la atingere si nici nu aluneca. Acest lucru se face cu tehnologia Elesgo, cu ajutorul careia parchetul capata toate aceste proprietati minunate. Un alt avantaj major, pe care parchetul lucios il are: este aproape ignifug si, mai mult, suprafata nu este afectat de mucurile si scrumul de tigara.

Acesta este rezistent la efectele substantelor chimice folosite in mod curent in curatenia caselor, rezistent la pete, abraziuni, precum si la socuri de diferite tipuri. Marginile parchetului sunt impregnate cu un lubricant special, care protejeaza impotriva patrunderii apei, care ar putea cauza deprecierea sa, in timp. Mai mult ca sigur, te-ai gandit deja cum ar arata acest parchet lucios la tine acasa!

Daca vrei sa schimbi total atmosfera locuintei tale, poti apela la acest produs revolutionar. Veti observa diferentele (majore, de altfel) inca din prima clipa: incaperea capata luminozitate, datorita luminii care se reflect ape suprafata parchetului si se creeaza astfel iluzia optica de incapere mai mare. Este foarte potrivit si pentru diferite stiluri de mobila (moderna, vintage, clasica si asa mai departe).

Nu ai auzit pana acum de acest produs? Niciodata nu este prea tarziu! Daca vrei sa iti faci o idee despre cum arata acest parchet, solicita pe site-ul lor oficial mostre gratuite de produs! Asa poti alege modelul cu care simti ca rezonezi cel mai bine. Sunt o multime de modele si culori din care sa alegi, asadar nu ai timp sa te plictisesti de aceasta activitate. Pentru ca producatorii s-au gandit la bunastarea clientului, au creat acest produs revolutionar, care face furori in lume.

Related posts

Finisaje exterioare spectaculoase

Adina Meyers

Ghid util: Cum sa-ti vinzi locuinta intr-un mod inovativ

Adina Meyers

Primii locatari se muta in complexul Rasarit de Soare

Adina Meyers