Amenajare bucatarie Practic

BATERII LUX iti dezvaluie cele mai performante baterii bucatarie cu functii moderne si design minimalist

Atunci cand amenajam sau renovam bucataria ne dorim un spatiu mai practic si mai confortabil care sa ne aduca beneficii pe termen lung. Dintre toate accesoriile, chiuveta este cea care necesita o atentie sporita si mai ales aceste baterii bucatarie care sa vina in completarea acesteia atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

BATERII-LUX.ro este principalul magazin online care comercializeaza o gama diversificata de produse moderne, concepute astfel incat sa asigure confort in utilizare, dar si un grad mai mare de eficienta in desfasurarea activitatilor domestice.

Cum influenteaza bateria de bucatarie activitatea culinara?

Fie ca spalam vasele sau pregatim mancarurile alese dupa placul inimii,  bateria este cea care trebuie sa functioneze permanent pentru a ne furniza necesarul de apa rece sau calda.

In functie de asteptari si preferinte, puteti opta pentru un model de ultima generatie, care pe langa design si functionalitate, asigura placerea de a beneficia de accesorii performante care aduc un plus de stralucire in cadrul activitatilor casnice.

Acest avantaj se datoreaza usurintei de manevrare, fluxului de apa ajustabil, precum si capacitatii de incalzire sau purificare a apei intalnita la numeroase modele de baterii destinate uzului casnic, din gama produselor de lux.

Bateriile de bucatarie disponibile in cadrul magazinului BATERII LUX au forme si dimensiuni care va ajuta sa evitati stropirea obiectelor din jur si sa economisiti apa utilizata.

In plus, datorita sistemelor inteligente incorporate in functionalitatea acestor baterii, facturile la apa sunt mai mici, iar contributia la protejarea mediului inconjurator devine semnificativa.

Cum stiti ce baterii bucatarie sa alegeti?

Pentru o alegere corecta este bine sa tineti cont de mai multe criterii atunci cand sunteti in cautarea unui astfel de accesoriu pentru bucataria dvs.

Astfel, conform recomandarilor specialistilor Criotech Consulting, principalele aspecte care va ajuta sa luati decizia corecta sunt:

– Materialul si finisajul –Bateriile sanitare destinate bucatariei sunt realizate din materiale care nu modifica proprietatile apei, ba mai mult, inhiba dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor si microorganismelor care pot afecta sanatatea utilizatorilor.

Aceste materiale pot fi acoperite cu finisaje din crom, inox, bronz sau granit, fiecare varianta fiind potrivita pentru un anumit stil de amenajare;

– Model si forma – Pe piata exista o serie de baterii cu pipa joasa sau inalta (fixa sau mobila), dar si baterii cu dus extractabil si cu arc;

– Modul de operare – Puteti opta pentru baterii monocomanda sau cu dubla comanda, in functie de preferinte;

– Montaj – Bateriile pot fi montate pe blatul de bucatarie, pe chiuveta sau pe perete.

Pe langa aceste detalii, nu ezitati sa cereti sfatul specialistilor BATERII LUX atunci cand va pregatiti sa inlocuiti bateria de la bucatarie.

BATERII LUX – Un partner de incredere tine si familia ta

Daca sunteti unul dintre acei clienti care acorda o importanta deosebita calitatii, BATERII-LUX.ro este magazinul ideal pentru dvs.

Prin intermediul profesionistilor Criotech Consulting gasiti baterii bucatarie care garanteaza o utilizare confortabila, sigura si de lunga durata.

Totodata, produsele achizitionate imbina armonios performanta cu aspectul estetic, ceea ce le recomanda ca fiind ideale pentru bucatariile amenajate modern, indiferent de stilul adoptat.

Asadar, daca sunteti interesati de produse de calitate accesati magazinul online:

www.baterii-lux.ro

De asemenea, cereti informatii suplimentare despre functionalitatea bateriilor, la urmatoarele date de contact:

Telefon: 0721 482 872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Related posts

7 idei pentru aranjarea mesei de Crăciun

Adina Meyers

Dormitor in stil rustic

Adina Meyers

Cum să faci o grădină verticală din jgheaburi

Adina Meyers