Prima etapa a amenajarii a constat in gasirea unei solutii in vederea alegerii si amplasarii optime (in functie de spatiul avut la dispozitie) a dotarilor si obiectelor sanitare. Din acest motiv, a renuntat la ideea initiala de a pozitiona pe latura lunga a incaperii o cada, deoarece spatiul ar fi fost ingustat. A apelat, in schimb, la o cabina de dus ce valorifica foarte bine un intrand de pe partea laterala a baii, obtinut in urma mascarii cu gips-carton a coloanei de scurgere. In plus, nisa deja existenta a furnizat trei dintre laturile cabinei. Practic, investitia proprietarilor a constat doar dintr-o cuva mica patrata si doua panouri glisante care inchid perimetrul.

Alegerea finisajelor ceramice a tinut cont nu doar de preferinta proprietarei pentru culoarea mov, ci si de necesitatea unei placari in tonuri deschise, care sa dea luminozitate spatiului mic. Astfel, solicitarea expresa a proprietarei legata de cromatica a fost satisfacuta prin aplicarea unor brauri orizontale din placi de faianta lila, in timp ce restul suprafetei a fost acoperit cu faianta uni, de culoarea untului. Pentru a accentua jocul de linii orizontale, au fost adaugate cateva listuri decorative cu un imprimeu ce imita pielea de sarpe.

Elementul de rezistenta al baii este mobilierul pentru lavoar din sticla satinata de culoare roz, care incanta la maximum orice prezenta feminina.

Cele doua blaturi din sticla ofera spatii de depozitare atat imprejurul, cat si dedesubtul lavoarului, motiv pentru care s-a renuntat la polite sau dulapioare suplimentare pentru produsele cosmetice.

Related posts

Amenajare care „creste” odata cu copilul. Partea I

Adina Meyers

Decorarea pereților cu oglinzi. Ce trebuie să ai în vedere

Adina Meyers

Tăblii de pat: 25 de idei ingenioase și ușor de realizat

Adina Meyers