Desi se recomanda ca atunci cand iti reamenajezi spatiul rezultatul final sa iti reflecte personalitatea, in cazul copiilor lucrurile stau putin invers. Indiferent cat de apreciat va fi un desen sau un joc de catre cei mici, copiii nu isi dau seama ca este daunator sa ai tot timpul in fata ochilor monstri sau scheme de batai.

Cum decorezi universul unde copilul se joaca, studiaza, doarme, se dezvolta?

Spuneam ca nu este tocmai recomandat sa le cream un spatiu nazdravan, razboinic sau tumultos. Nici sa cadem in extrema cealalta in care le taiem toata energia. Tot ce trebuie sa facem este sa renuntam la personajele dure, bataioase, impulsive sau crude, oricat de mult le-ar adora el pe moment. Sau indiferent daca le regasesc pe peretii din dormitoarele sau spatiile de joaca ale celor mai buni prieteni. Mergand pe buna dispozitie, veselie, calm si armonie cu totii vom avea de castigat. Privirea lor va fixa zi de zi aceasta stare.

Adultilor le plac contrastele, tonurile puternice de rosu, verde sau violet. Pentru copii sunt benefice motivele, accentele, dungile, cercurile, culorile complementare mai degraba decat cele contrastante. Un baietel va fi innebunit dupa OZNuri, stele cazatoare, extraterestrii, masini sau roboti. In schimb, indiferent ca traim intr-o era unde tehnologia isi spune cuvantul, credem ca pana la varsta de 7 ani orice fetita viseaza la printese, flori, castele si povesti cu happy-end.

Daca suntem atenti la cromatica, model si textura, putem sa ii transformam camera intr-un loc invidiat de toti prietenii lor. In privinta texturii, Decora House va recomanda hartie, panza sau matase. In portofoliul lor veti regasi cel putin doua colectii de tapet decorativ potrivite pentru camera copilului: Yacht Club si Pajama Party.

Tapet decorativ Yacht Club

Imaginatie, welcome aboard! Cu un amestec minunat de imagini de inspiratie marina, colectia Yacht Club este o alegere fantastica pentru un decor care ii va purta mereu pe cei mici in lumea calatoriilor.

O varietate de motive cum ar fi peisaje marine, harti, schite cu diverse ambarcatiuni, precum si texturi foarte detaliate din lemn erodat, dungi nautice si franghii, transforma orice spatiu de joaca intr-un loc de vacanta.

Tapet decorativ Pajama Party

Caracteristica acestei coletii o reprezinta culorile prietenoase. Datorita lor exista sanse mari ca juniorul tau sa doreasca sa petreacaa mai mult timp in camera sa. Cred ca va trebui sa inventezi alta pedeapsa. Produsele din colectia de tapet decorativ Pajama Party au un risc scazut la condens si mucegai, se monteaza cu usurinta si sunt rezistente la lumina. Sa alegem cosmonautii sau insula lui Robinson Crusoe?

 

Related posts

Modul în care mobilierul vă poate îmbunătăți viața

Adina Meyers

Ne plac bucatariile confortabile

Adina Meyers

5 sfaturi pentru renovarea reușită a podului

Adina Meyers