LifeStyle

Aspiratorul de mana Rapido de la Electrolux reinventeaza curatenia in casa si masina

Daca esti in cautarea unei solutii care sa iti permita sa faci retusuri rapide curateniei din locuinta sau din masina, aspiratorul de mana Rapido de la Electrolux este raspunsul. Cu ajutorul lui, procesul de aspirare va deveni mult mai comod si nu va mai presupune mult timp si energie. Rapido iti va deveni indispensabil, deoarece cu el vei putea curata atat murdaria solida, precum firimituri sau par de animale, cat si pe cea lichida.

Rapido de la Electrolux, unicul aspirator de mana reincarcabil si prevazut cu roti, a fost special conceput pentru a te ajuta sa cureti chiar si cele mai ascunse colturi din casa si masina, usor si rapid, pentru cele mai bune rezultate. Rotile din partea de fata ofera un plus de confort utilizarii, preluand efortul depus de incheietura mainii tale si oferindu-ti o mare usurinta de manevrare. In acelasi timp, materialul moale al rotilor va permite aspirarea oricarei suprafete, oricat de sensibila ar fi, deoarece elimina riscul zgarierii acesteia.

Echipat pentru o curatenie fara cusur

Capatul ingust telescopic, care insoteste aspiratorul Rapido, te ajuta la aspirarea celor mai greu accesibile spatii. De asemenea, aspiratorul are doua functii de aspirare, respectiv cea umeda si cea uscata, permitandu-ti sa cureti suprafetele de orice tip de murdarie, de la lichide, la praf imbibat cu apa, firimituri, noroi sau par de animale.

De asemenea, Electrolux a conceput un kit Rapido special pentru curatarea eficienta si confortabila a masinii. Acest kit contine un furtun, pentru o accesibilitate sporita, un capat ingust, pentru a curata chiar si in spatele banchetelor si doua tipuri de accesorii. Primul poate fi folosit pentru a aspira zonele mai dure, iar al doilea, prevazut cu peri, este destinat suprafetelor mai sensibile precum bordul sau tapiteria de piele.

Mobilitate, mobilitate, mobilitate

Fiind un aspirator fara fir, Rapido iti permite o libertate maxima de miscare si o aspirare rapida si usoara. In plus, dimensiunile reduse permit transportarea lui chiar si intr-o geanta de mana pentru voiaj. Nici depozitarea lui nu va fi o problema, deoarece acumulatorul sau permite o incarcare verticala sau chiar fixarea lui pe un perete. Semnalul luminos te va avertiza ori de cate ori bateria trebuie reincarcata, pentru ca tu sa incepi curatenia in forta.

Oricand la indemana

Recipientul pentru colectarea prafului este foarte incapator, avand o capacitate de 0.5 L. El poate fi curatat usor si igienic, printr-o simpla stergere cu o laveta. De asemenea, curatarea ciclonica va optimiza performantele aspiratorului si va preveni obturarea filtrului in timpul aspirarii, lasand in urma sa un aer curat si proaspat.

Designul sau modern si ergonomic si performantele sale deosebite vor transforma aspiratorul de mana Rapido de la Electrolux intr-un accesoriu indispensabil pentru masina si pentru casa ta.

Related posts

Protejează pielea delicată a micuțului tău cu noua gama Klorane Bébé

Adina Meyers

Vacanța de Paști la Gymboland: ateliere creative cu Iepurașul de Paști și Pogo

Adina Meyers

Prânzul de weekend în familie: friptură de curcan perfect rumenită

Adina Meyers