LifeStyle

Cada de baie Georgia de la Roca

  • Roca, lider mondial in definirea spatiilor de baie, prezintă modelul de cadă Georgia, un exemplu excelent de echilibru intre designul liniilor curbe si confortul unei băi relaxante.

 

Bucuresti, 26 octombrie 2009 – Roca prezintă in Romania noua cadă de baie Georgia, concepută pentru a adăuga o notă originală si modernă oricărui spatiu. Liniile ovale, fluide ale acestui model incadrează perfect corpul, permitand apei să răsfete pielea si simturile.

Georgia isi găseste locul in orice tip de baie, ea fiind disponibilă atat incastrată, cat si semi-incastrată. Iar pentru cei care preferă ca elementul central al spatiului de baie să fie cada, Georgia poate fi achizitionată si in varianta stand-alone, cu picoare. Dimensiunile generoase ale căzii, de 1.8 m lungime si 1 m lătime, transformă baia de seară intr-un loc magic de relaxare.

Materialul ales pentru cada Georgia a fost acrilul, datorită proprietătilor sale speciale de modelare in cele mai neasteptate forme. Pentru o experientă senzorială totală, optional este disponibil si un sistem de hidromasaj. Hidromasajul continuu asigură un flux constant de apă asupra pielii, ajutand la destinderea musculaturii, in timp ce hidromasajul pulsatoriu revigorează, prin transmiterea de jeturi intermitente de apă si aer.

Oricare ar fi preferintele in materie de amenajare a spatiului de baie, Roca are o solutie pe care să o găsesti irezistibilă. Produsele proiectate de Roca pot fi combinate in asa fel incat să creeze spatii de baie unice, perfect adaptate personalitătii clientilor si care să se poată incadra in orice context. 

Related posts

Brico Depôt România și Ateliere Fără Frontiere fac echipă pentru un mediu mai curat

Adina Meyers

Casa Mea vă așteaptă la BIFE-SIM 2019!

Adina Meyers

Marii profesionisti ai Romaniei, in dialog cu liceenii si studentii

Adina Meyers