Grasi si buclucasi, umpluti cu feta, cuscușs si rosii uscate. Simti miros de Mediterana?
Ingrediente:
muguri de pin: 35 g
ulei de masline: 15 ml
busuioc: 2 fire
ardei rosu: 3 buc
masline: 50 g
rosii uscate: 75 g
cuscus: 125 g
branza feta: 75 g
Citeste si: Frigarui de pui in stil hawaiian
Mod de preparare:
1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.
2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.
3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.
4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.
Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.
Material preluat de pe http://delly.garbo.ro