Image default
LifeStyle Retete

Ardei umpluti meditareaneeni

Grasi si buclucasi, umpluti cu feta, cuscușs si rosii uscate. Simti miros de Mediterana?

Ingrediente:

muguri de pin: 35 g

ulei de masline: 15 ml

busuioc: 2 fire

ardei rosu: 3 buc

masline: 50 g

rosii uscate: 75 g

cuscus: 125 g

branza feta: 75 g

Citeste si: Frigarui de pui in stil hawaiian

Mod de preparare:

1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.

2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.

3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.

4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.

Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.

Material preluat de pe http://delly.garbo.ro

 

Articole similare

Programul In Culise 26 Octombrie – 1 Noiembrie

comunicat de presa

More Than Pub dezlănțuie frumusețea sănătoasă marca Herbagen

comunicat de presa

(P) Celebritățile filmului românesc vor străluci pe covorul roșu la Gala Premiilor UCIN 2017

casamea.ro

Lasă un comentariu

7 + 1 =