Decor LifeStyle

Aranjamente pentru pernele de pat: Ce spun despre personalitatea ta

Modul în care optăm să amenajăm pernele de pat spun ceva despre personalitatea noastă.

Echipa de la Memoryfoampillows.co.uk a descoperit cele mai populare aranjamente de perne și a solicitat ajutorul psihologului bunăstării și mediului, Lee Chambers, pentru a dezvălui ce înseamnă fiecare.

  1. Aranjamentul clasic

Dacă aspectul aranjamentului este „The Classic”, atunci veți avea perne împrăștiate perfect așezate, pe care nu dormiți niciodată. Populare în multe case, acestea sunt pur și simplu folosite pentru a arăta frumos în dormitor. Potrivit experților, acest lucru arată o morală puternică și practică.

Acest aranjament de perne conferă un puternic sentiment de tradiție. Cineva este foarte moral, echilibrând un nivel de practic cu capacitatea de a-și arăta o mică parte a personalității prin pernele de accent. Este puțin probabil să fie primii care să încerce ceva nou, dar sunt probabil să fie fiabili și de încredere chiar și în situații de criză

  1. Descentența

Sugerându-vă să aveți o serie concurențială, amenajarea în stil descendent a pernelor vede oamenii organizându-și pernele de la mari la mici pentru a crea un aspect simetric pe paturi. Faci asta?

„Ordinea simțurilor în pernele descendente este foarte liniștitoare pentru cei cărora le-ar plăcea conformitatea și echilibrul și aproape că pot da imaginea căderii în pat când vine noaptea”, explică Lee. „Se vor bucura să aibă limite și structură clare în viață și să vizeze treapta superioară a pernelor cu o serie concurențială”.

  1. Modalitatea „On the up”

Potrivit descoperirilor lor, oricine are un aranjament de perne „On The Up” vede doar lucrurile în alb și negru. Ești tu dacă îți sprijini pernele drept dimineața, dar apoi le întinzi din nou pe timp de noapte.

„Acesta este un adevărat iubitor de uniformitate și ritual”, spune Lee. „Acest aranjament este minunat pentru cei cărora le place să își schimbe patul de la zi la noapte. Acest ochi pentru detalii îi face să fie pricepuți la analize. Dar sunt mai predispuși să gândească în alb și negru.”

  1. „Amestecul”

Arătându-vă creativ și iubitor de haos, „The Mix Up” este locul în care vă aranjați pernele pe jumătate în sus, pe jumătate în jos într-un mod mai puțin construit.

Lee spune că această persoană „iubește varietatea” și „este întotdeauna una care încalcă status quo-ul”. El adaugă:

„Sunt mai predispuși să se bucure de un pic de haos și divertisment. Și să fie generoși în natură. Probabil că vor găsi bucurie în căutările creative. Și sunt probabil unul dintre cei mai puțin punctuali ai grupului”.

  1. Fără aranjament de pernă

Dacă nu-ți pasă unde sunt așezate pernele tale – sau nu ai deloc – atunci echipa a descoperit că acest lucru sugerează că ai un sentiment puternic despre cine ești. În timp ce mulți preferă un aspect de pernă simetric, nu sunteți deloc uimiți.

Este probabil ca persoana să fie individualistă și să aibă un puternic sentiment de sine. Să nu fie influențată de tendințe sau modă. Va fi probabil minimalistă în altă parte. Și va avea o anumită zonă care îi place să vă răsfățați, probabil bazat pe experiență.

Related posts

Savoarea si dragostea se intalnesc acum in gustul deserturilor pregatite pentru cei dragi!

Adina Meyers

JAZZ MEETS CLASSIC – un Jazzman de Classă la Sala Radio

Adina Meyers

Siguranta atat de necesara locuintei tale

Adina Meyers