Amenajari Interioare

Tendințe de amenajări interioare în 2021: Ce e la modă primăvara aceasta

Spunem bun venit noilor tendințe de primăvară/vară din 2021! Nu putem ignora modul în care izolarea a schimbat modul în care ne vedem casele și modul în care acestea au devenit un loc de refugiu și sanctuar.

Acasă este locul nostru sigur, deci confortul este primordial. Culorile sunt naturale și pământești, extrase din natură, iar formele sunt rotunjite și coconate. Cu toții simțim că merităm și un pic de lux, astfel încât să puteți aprinde în cele din urmă acea lumânare parfumată scumpă pe care ați salvat-o.

Întrucât casele noastre se dublează în continuare ca birouri, zonarea și organizarea sunt printre primele considerente de proiectare. Și nu uitați acel perete de apeluri video foarte important. De asemenea, suntem mai conștienți de planeta noastră fragilă, așa că dorim materiale și fibre naturale.

Plantele de apartament au devenit esențiale în interiorul casei și au devenit ceva ce putem hrăni în interior, aducând exteriorul.

Iată tendințele de top pentru amenajări interioare pentru primăvara / vara 2021 și modul în care puteți aduce la viață valorile și sentimentele de mai sus.

Cottagecore

Aceasta este o extensie a Granny Chic. Este vorba despre o interpretare romantică a vieții rurale și a timpurilor mai simple, folosind culori, modele și detalii pe care le-ar fi putut avea bunica.

O canapea de catifea de jad în formă tradițională, fotoliu atemporal și perdele de lungime întreagă atârnate de stâlpi de lemn (lucru pe care nu l-am mai văzut de ceva vreme). Se adaugă stilului general, cu piese moderne, cum ar fi mesele laterale, scaunul mare, rotund oglind. Dar și iluminat de declarație care îl actualizează. Este un aspect nostalgic și reconfortant.

Japandi

Așa cum sună, este un amestec de stiluri japoneze și scandi. Este o estetică redusă, axată pe forme simple, ratan și lemn natural. Gresia și ceramica sunt deosebit de importante pentru acest aspect. În forme organice, în principal de culoare simplă și cu o senzație de casă. Boucle se întoarce pe tapițerie și adaugă textură și moale. Culorile sunt dezactivate – gri și alb, cu pereți simpli, iar în loc de flori, puneți plante înalte și elegante în vaze sau în coșuri.

Tonuri de pământ

Dulux Color Of The Year 2021 este „Brave Ground” și funcționează perfect pentru modul în care ne simțim acum. Culori liniștitoare în nuanțe de pământ care ne duc înapoi la natură. Acest ton cald, natural, este baza perfectă pentru a adăuga verde salvie (pe care îl vedem și în acest an, în special în bucătării), roz pal și albastru cerneală.

Culorile pământului sunt puternice și se spune că ne oferă curajul de a îmbrățișa schimbarea. Este umbra perfectă pentru orice cameră din casă și face ca acest dormitor să se simtă ca un sanctuar perfect din lume.

Culoarea Pantone a anului 2021

Culorile Pantone sunt coduri de culoare standard din industrie, care reprezintă o nuanță specifică, iar anul acesta culorile sunt galben „Iluminant” și „Ultimate Grey”. Este o combinație excelentă între un neutru gri moale și un galben strălucitor.

Pantone spune: „Practic și solid, dar în același timp cald și optimist, cele două nuanțe creează împreună o atmosferă puternică și pozitivă.”

Galbenul este, de asemenea, culoarea fericirii și cu toții am putea face acest lucru chiar acum. O canapea deosebită este din catifea care a devenit țesăturapreferată pentru tapițerie și face o declarație fabuloasă împotriva peretelui moale gri, garantat pentru a vă ridica spiritul.

Moda anilor 50 revine

Există o mișcare semnificativă către forme rotunjite în interior. În special în mobilier, cum ar fi această canapea de colț cocooning de la DFS. Nu există margini dure, iar formele rotunde sunt mai amabile și mai primitoare, perfecte pentru moment. Această canapea este în buclă, populară în anii 50, reinventată acum pentru un public modern și joacă tactilitatea și textura pentru moale și profunzime. Completați aspectul cu un covor rotund, un taburet pentru picioare, un ecran – chiar și perne.

Eco-Conștient

Am devenit conștienți de cât de fragilă este planeta noastră în ultimele luni, așa că orice putem face pentru a folosi produse ecologice și durabile în casele noastre trebuie să fie binevenit. Un produs retro care crește în popularitate este pluta. Care poate fi folosită pe podea și pereți, pe accesorii și poate fi sculptată și colorată – este extrem de versatilă. Nu numai că va arăta bine pentru anii următori, dar are și proprietăți de izolare fonică.

Vintage a crescut, de asemenea, foarte mult în popularitate, mai mulți oameni cumpărând piese vechi, mai degrabă decât noi, cu o istorie precum acest scaun antic, lucrări de artă și perne colorate cu o atmosferă de 50 de ani.

Natura și Hrana

Povestea noastră de dragoste cu plantele nu dă semne de scădere. În lunile de iarnă, când nu se întâmplă nimic mare în grădină sau pentru proprietarii de apartamente, îngrijirea plantelor de apartament ne-a ținut legătura cu natura. Se știe că aduc calm și purifică și aerul. Optați pentru plantele mari pentru a face o declarație sau pentru o colecție de plante mai mici – iar vibrația din ratan din anii 70 este încă importantă și, desigur, durabilă.

La vedere

A fi atât de mult acasă ne face să privim în jur ceea ce avem și să-l vedem într-o lumină diferită, creând afișaje și mișcând lucrurile pentru un aspect mai bun. Există ceva liniștitor în alegerea pieselor preferate și aranjarea lor, apoi rearanjarea lor sau adăugarea de piese noi. Rafturile plutitoare sunt modalitatea perfectă de a realiza acest lucru și, bineînțeles, face fundalul de zoom perfect.

O atingere de lux

Trebuie să ne înveselim și, uneori, un pic de lux este soluția perfectă. Luxul este o tendință pentru acest sezon. Tocmai din acest motiv alege ceva care te face să zâmbești și să te simți special.

Schimbarea pernelor sau a accesoriilor mici este un mod ieftin de a schimba aspectul casei. La urma urmei, cui nu îi place un pic de strălucire și strălucire? Aspectul retro al acestor perne plisate este fabulos și atinge și Cottagecore.

Spații flexibile

Lucrând de acasă, cel puțin pentru unii dintre noi,  trebuie să găsim modalități prin care casele noastre să funcționeze mai greu, făcându-ne spațiile mai flexibile.

Să trăiești și să lucrezi într-un singur spațiu poate fi greu. Iar schimbarea mesei de la birou la cea de mâncare la sfârșitul zilei nu este ideală. Așa că încearcă să găsești o alcovă. Sau o secțiune de perete pentru un birou, oricât de mic ar fi. Astfel încât să se simtă separat.

Amenajează diferitele zone cu:

  • covoare,
  • lucrări de artă,
  • iluminat și plante

, pictând chiar și peretele biroului cu un ton mai închis pentru restul camerei, dar păstrează schema de culori neutră. Astfel încât să funcționeze ca întreg.

Related posts

Tapet în camera copiilor: 9 modele adorabile – FOTO

Adina Meyers

De ce sa alegi un decor monocrom

Adina Meyers

Cum influenteaza fermitatea saltelei calitatea somnului

Adina Meyers