Recomandat de Editor

Aplicația TABOO revoluționează și transformă experiența de cumpărare a proprietăților imobiliare în România

Vedem în jurul nostru cum tot mai multe domenii și arii din viața noastră se mută în online, devin tehnologizate și ne fac viața mai ușoară. Lucrurile par să se desfășoare doar cu un click sau printr-un simplu search. De ce nu ai putea face asta și atunci când vorbim despre cumpărarea locuinței tale de vis?

Ei bine, dacă te întrebi cum arată viitorul pieței imobiliare află că agenția TABOO Imobiliare aduce tehnologia și transforma întreaga experiență de căutare, cumpărare a proprietăților imobiliare cu ajutorul tehnologiei, chiar în palma ta.

aplicatia TABOO

Să fim sinceri, cine nu și-a dorit vreodată să poată căuta proprietăți comod, de pe canapea, cu o ceașcă de cafea în mână?

TABOO Imobiliare, lider în piața  imobiliară din Sibiu, a făcut din acest vis o realitate, lansând o aplicație mobilă unică pe iOS, Android și Harmony. Acest demers inovator marchează un pas uriaș spre viitor, oferindu-ți posibilitatea să navighezi prin lumea imobiliară cu o simplă atingere pe ecran.

Cum funcționează aplicația TABOO Imobiliare, această aplicație ce poate ascunde la un click distanță casa visurilor tale?

Aplicația TABOO nu este doar un catalog digital cu cele mai recente proprietăți. Acestea sunt actualizate zilnic în Sibiu, Făgăraș, Alba sau Sebeș. TABOO este un adevărat centru de comandă pentru nevoile tale imobiliare.

Instalând aplicația vei avea la dispoziție:

Căutare avansată rapidă, adică filtrarea proprietăților după preferințe personale.  Vrei o garsonieră cozy în centrul orașului, cauți apartamente de vanzare Sibiu sau o vilă spațioasă la marginea orașului? Aplicația TABOO le are pe toate la un touch distanță.

Hartă interactivă. Explorarea zonelor preferate nu a fost niciodată mai ușoară. Marcajele pe hartă îți arată exact unde se află proprietatea visurilor tale.

Informații complete. Imagini de înaltă calitate, descrieri detaliate, istoricul prețurilor și multe altele îți sunt oferite pentru a lua cea mai bună decizie referitoare la casa visurilor voastre pentru tine și cei dragi.

Contact direct. Ai găsit ceva ce-ți place? Contactează direct agenția pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare direct din aplicație. Atât de simplu, nu-i așa?

Calculatoare financiare. Ai nevoie să calculezi anumite costuri implicate în achiziția viitoarei tale locuințe pentru a-ți face o idee despre bugetul necesar total? Aplicația are instrumentele necesare pe care le poți utiliza rapid și ușor.

Recenzii și evaluări. Vezi ce cred alții despre proprietățile agenției și agenții cu care au colaborat, pentru a-ți face o idee clară. Iar tu la rândul tău poți lăsa părerea ta tot aici.

Descarcă, explorează, trăiește experiența. Aplicația TABOO Imobiliarete așteaptă  în App Store, Google Play si Huawei Store

Descarcă acum aplicația TABOO Imobiliare și începe călătoria spre casa visurilor tale. Cu funcționalități avansate și o interfață prietenoasă, aplicația TABOO te poartă prin lumea vastă a proprietăților imobiliare, fără a fi nevoie să te ridici de pe canapea.

Este timpul să experimentezi cum tehnologia modernă transformă modul în care interacționăm cu piața imobiliară. Fii parte din revoluție!

Aplicația TABOO este la urma urmei inovația de care aveai nevoie pentru a-ți găsi acel ”acasă” la care visezi mai rapid, mai comod, mai sigur.

Intrând în era digitală, agenția TABOO Imobiliare demonstrează că este mai mult decât o simplă agenție imobiliară. Prin lansarea acestei aplicații, TABOO se poziționează ca un pionier în adaptarea tehnologiei pentru îmbunătățirea experienței clienților.

Fie că ești cumpărător, vânzător sau pur și simplu un visător, aplicația TABOO îți oferă instrumentele necesare pentru a naviga cu ușurință în lumea imobiliară.

Așadar, ce mai aștepți? Descarcă aplicația și fii gata să descoperi noi orizonturi în căutarea proprietății ideale. Cu TABOO, viitorul imobiliar este acum!

Related posts

Spălătoriile auto își câștigă clienții și reputația prin apă osmozată

Adina Meyers

Cum puteți amenaja camera de zi să pară mai mare

Adina Meyers

Tu știi cum se îngrijește un bonsai?

Adina Meyers