Amenajari case Recomandat de Editor

Tu știi cum se îngrijește un bonsai?

Foarte important este faptul că atunci cand aducem un bonsai in casa ii schimbam de cele mai multe ori radical mediul de viata Cele mai multe plante nu rezist─â la acest ╚Öoc ╚Öi pier ├«n scurt timp.

Pozi╚øia fa╚ø─â de sursa de lumina este crucial─â la ├«nceput, deoarece are nevoie de lumin─â din plin. Cerin╚øele ├«n privin╚øa apei pentru bonsai sunt ├«n mare m─âsur─â dependente de specia aleas─â, dar ╚Öi de condi╚øiile de mediu. Un sol ├«n permanen╚ø─â reav─ân corespunde cerin╚øelor majorit─â╚øii speciilor. 

Udareatrebuie f─âcut─â cu grij─â pentru a nu permite apei s─â stagneze la nivelul r─âd─âcinilor, ├«n caz contrar ajung├óndu-se la putrezirea lor, vizibil prin faptul c─â bonsaiul ├«ncepe s─â ├«╚Öi piard─â frunzele. Pulveriz─ârile fine cu ap─â pe frunze creeaz─â umiditatea necesar─â pentru o bun─â cre╚Ötere, opera╚øie care este recomandat─â de dou─â ori pe zi. 

Sursa: Pinterest

Plantele sunt sensibile la mi╚Öc─ârile de aer, ├«n special la curen╚øii reci de aer, reac╚øion├ónd prin pierderea frunzi╚Öului.

Pozi╚øionarea├«n apropierea unei surse de c─âldur─â nu este benefic─â, deoarece determin─â evaporarea apei din sol ├«ntr-un ritm accelerat. 

Fertiliz─ârilesunt necesare, iar tipul de ├«ngr─â╚Ö─âmant aplicat este decisiv, pentru bonsai fiind recomandat un ├«ngr─â╚Ö─âm├ónt cu un con╚øinut sc─âzut de azot. Perioada optim─â de administrare cuprinde ├«nceputul prim─âverii ╚Öi sf├ór╚Öitul verii.

Related posts

NOILE TENDINȚE ÎN MOBILIERUL DE INTERIOR, BoConcept dă tonul uniunii celor două nuanțe PANTONE 2021 Gri/Galben: Speranță, forță, eternitate!

Adina Meyers

Scara melc ametitoare intr-o vila bucuresteana

Adina Meyers

Focul şi casele noastre

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe