LifeStyle Recomandat de Editor

8 sfaturi utile pentru a lua proba teoretică a permisului de conducere din prima!

Mulți viitori șoferi consideră că este dificil să învețe teoria școlii de șoferi. Dacă și tu te afli printre cei cu dificultăți în rezolvarea unor chestionare auto, sfaturile de mai jos te vor ajuta să îți structurezi modul de învățare și îți va ușura memorarea materialului de învățare. Aceasta înseamnă că vei fi pregătit în mod ideal pentru testul teoretic și poți merge la test relaxat.

1 Afla ce tip de cursant esti

Nu toată lumea poate învăța bine în același mod. Unii învață în principal prin ascultare și vorbire, alții prin imagini sau prin grupuri de studiu. Află ce tip de cursant ești și folosește aceste cunoștințe pentru tine. Cei care folosesc doar metode care nu corespund propriului tip de cursant vor necesita mult mai mult timp pentru a memora întrebările legate de permisul de conducere.

2 Intelege si nu memora

Mai târziu, în trafic, nu te va ajuta dacă vei știi pe de rost răspunsurile la întrebările teoretice. Încearcă să înțelegi regulile de circulație. Atunci îți va fi mult mai ușor să răspunzi corect la întrebări. De asemenea, vei fi bine pregătit pentru testul practic de conducere.

3 Scrie intrebarile dificile pe bucati de hartie

Există câteva întrebări la care pur și simplu nu îți poți aminti răspunsul corect? Scrie întrebările și răspunsurile corecte pe o bucată de hârtie și agăță-le într-un loc pe care îl vei vedea deseori în fiecare zi. Citește fișa de mai multe ori și în curând vei avea memorate întrebările și răspunsurile.

4 Participa frecvent la cursul de teorie

Încearcă să finalizezi cursul teoretic cât mai repede posibil. Dacă trece prea mult timp între lecțiile teoretice individuale, vei uita o parte din ceea ce ai învățat și va trebui să înveți din nou pentru testul teoretic. Prin urmare, ar trebui să participi la cursurile teoretice de la școala de șoferi de cel puțin 3 ori pe săptămână.

5 Utilizeaza aplicatii pentru permisul de conducere

În zilele noastre există câteva aplicații de învățare care facilitează învățarea pentru permisul de conducere. Avantajele: Nu trebuie să îți faci griji cu privire la repetarea întrebărilor pe care încă nu le poți face. Aplicația analizează răspunsurile tale în mod independent și te asigură că repeți toate întrebările până când vei cunoaște cu siguranță răspunsul corect.

6 Lasa-i pe altii sa te intrebe despre asta

Răspunsul cu voce tare te va ajuta să-ți amintești mai bine. Lasă doar prietenii sau părinții să te întrebe despre asta. Dacă discuți împreună cu ei ce răspuns ar putea fi corect sau verifici dacă părinții mai știu răspunsul corect, învățarea este, de asemenea, mai distractivă.

7 Exerseaza pe simulatorul de conducere

Cei care aplică cunoștințele dobândite în practică își pot aminti mult mai bine. Prin urmare, practică regulat pe simulatorul de conducere înainte de testul teoretic . La examen, îți vei putea imagina situațiile mult mai ușor și poți răspunde mai bine la întrebări. În mod ideal, ar trebui să începi cu lecțiile de simulator paralele cu lecțiile de teorie.

8 Foloseste simularea examenului

Înainte de a îndrăzni să susții testul de conducere teoretic real, ar trebui să utilizezi simularea examenului în programul de învățare. Vei primi 26 de întrebări într-o combinație care ar putea apărea și în testul teoretic. După ce ai răspuns la toate întrebările, vei primi imediat o evaluare dacă ai trecut examenul. Înainte de a efectua testul teoretic propriu-zis, ar fi trebuit să treci câteva dintre aceste simulări de testare.

Related posts

Supa de visine

Adina Meyers

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go

Adina Meyers

„Nuduri Feminine“

Adina Meyers