E greu sa treci cu vederea un interior luminos, in care predomina albul. Nimeni nu poate contesta farmecul si atmosfera primitoare pe care o creeaza decorul alb intr-o locuinta, inclusiv in acest mic apartament nordic pe care ti-l prezentam astazi.

Desi are o suprafata modesta de doar cateva zeci de metri patrati, apartamentul nu da nicicum impresia unui spatiu sufocant, insuficient. Modul inteligent in care este amenajat il face perfect pentru cuplul de tineri care il locuieste.

Dincolo de decorul scandinav, cu mobilier alb, texturi moi si confortabile, ferestre luminoase si parchet din lemn inchis la culoare, apartamentul ne atrage atentia prin prezenta in living a unui pat mare, suspendat pe o structura din lemn cu lambriu alb, care da un aer boem locuintei.

Spatiul bucatariei este mic, dar modern amenajat, cu mobilier alb si cu blat maro inchis, in ton cu parchetul. Ne place in mod deosebit imaginea pe care o creeaza masa cu scaunele rustice si ghivecele de pe pervaz.

Observam cu bucurie ca florile sunt prezente in toata casa, nu doar in bucatarie. Putem admira ghivece si vaze cu flori pe pervazul fiecarei ferestre, pe masa din living si chiar pe marginea cazii.

Baia respecta proportiile apartamentului si ocupa un spatiu modest, dar amenajat cu mult bun gust. Observam si aici o mare atentie la detalii, cum ar fi asortarea prosoapelor cu gresia si cu carcasa din lemn a masinii de spalat.

Turul acestui mic apartament ne-a convins de farmecul pe care il pot avea locuintele mici atunci cand sunt amenajate inteligent si cu bun gust.

Related posts

Idei de amenajare pentru apartamente mici

Adina Meyers

Cum sa alegi sandwich maker-ul potrivit pentru sandvisuri delicioase

Adina Meyers

Tot mai multi romani se orienteaza catre case de lemn. Afla care sunt motivele

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe