Amenajari Interioare

Apartament la mansarda

Proprietarul, totodata si initiatorul acestui proiect de mansardare, si-a creat un apartament modern in centrul orasului Sibiu, prin transformarea podului casei intr-un spatiu de locuit atractiv.

Procesul de mansardare a durat destul de mult, aproape doi ani, „deoarece lucrarile au fost de o amploare mai mare si au vizat amenajarea unui apartament la etajul 1 si reabilitarea intregii constructii.

Dupa terminarea procesului, mansarda s-a transformat intr-un spatiu sic, cu „un farmec aparte datorita peretilor inclinati si a panoramei”.

Proprietarul a optat pentru un living spatios, bucatarie, dormitor si doua bai. In aceste spatii a instalat cu generozitate ferestre de mansarda pentru o cat mai mare amplificare a luminii.

Avantajele ferestrelor de mansarda constau in primul rand in aducerea a cat mai multa lumina naturala. „Faptul ca peretii sunt inclinati creeaza senzatia de apasare, de spatiu mic si inghesuit. Cu ajutorul ferestrelor de mansarda VELUX am reusit sa compensez acest neajuns, obtinand o mansarda luminoasa si spatioasa. De asemenea, accesoriile furnizate sporesc confortul, prin deschiderea ferestrelor cu ajutorul telecomenzii.

Proprietarul recunoaste ca este foarte atras de spatiul de la mansarda: nu exista vecini decat la nivelul inferior, iar privelistea nu este limitata de nimic, ferestrele si terasa fiind peste nivelul constructiilor din jur.

Prin modul de amenajare, aceasta mansarda se adapteaza perfect la stilul de viata al proprietarului, aducandu-i liniste si relaxare in timpul liber, intr-o locuinta ce pune in valoare inventivitatea si originalitatea acestuia.

Pentru mai multe detalii, vizitati velux.ro

Related posts

Cum iti cureti corect aragazul, atunci cand gatesti intens

Adina Meyers

Hainele și accesoriile vestimentare – altfel de elemente decorative pentru casa ta

Adina Meyers

Caminul meu: Simplu si natural

Adina Meyers