LifeStyle

Antemergatoarele ii pot ajuta pe cei mici sa mearga corect si sa aiba mai mare incredere in fortele proprii

In primele luni si in primii ani de viata micutii invata o multime de lucruri. Descopera lumea din jur, inteleg ce trebuie sa faca in anumite situatii, ce sa nu faca, descopera ce le place, ce nu le place. Insa cel mai important lucru pe care il fac copiii este miscarea coordonata, invata sa mearga. Pe masura ce se dezvolta, musculatura are nevoie de exercitii si de cat mai multe deplasari pe distante mici, miscari care sunt destul de dificile in primele luni si in primii ani de viata.

Unul dintre instrumentele cele mai eficiente pentru a asigura o deplasare sigura si usoara in casa, pe distante mici este antemergatorul. Designul deosebit si constructia solida, de cele mai multe ori din plastic, numarul mare de modele, activitatile diverse pe care le face cel mic in timp ce se deplaseaza incet, toate acestea recomanda folosirea antemergatorului pentru copii.

 

Ce avantaje au antemergatoarele?

 

Panoul de activitati cu roti si cu doua picioare, sustinerea permanenta a micutului si deplasarea rapida pe diverse distante, in functie de viteza impusa de copil sunt doar cateva dintre avantajele antemergatoarelor pentru bebe. Daca este nevoie picioarele se pot detasa si panoul de activitati e folosit si la orizontala, pana in momentul in care micutul va incerca sa se ridice in picioare. Este foarte usor de folosit un astfel de antemergator, il ajuta pe micut sa aiba incredere in el si il invata printr-o metoda foarte simpla sa mearga corect. In timp, aceste antemergatoare pentru copii ii vor permite sa isi rafineze echilibrul si sa isi coordoneze mai bine miscarile, sa se deplaseze singur, fara ajutorul parintilor. Constructia antemergatoarelor pentru bebe este atent gandita de producatori, nu exista colturi ascutite si finisaje care ar putea rani copilul, materialele de calitate sunt viu colorate pentru a-l atrage pe cel mic. Jucariile pe care copilul le descopera in timp ce se deplaseaza sunt alese cu atentie pentru a contribui la educatia lui si la descoperirea lumii din jur, mult mai eficient. Cand micutul nu e suficient de mare sa se poata deplasa, antemergatorul se poate transforma intr-un centru de joaca relaxant si usor de folosit, panoul de activitati putandu-se roti in mai multe feluri.

Antemergatoarele moderne au si sunet, lumini si diverse jucarioare numai bune pentru activitati recreative cat mai creative si mai interesante. De asemenea, noile antemergatoare pentru copii dispun si de bare speciale de care micutul se poate tine pentru miscari cat mai sigure, atasate de corpul antermegatorului pentru bebe. Produsele de acest tip sunt usoare, simplu de intretinut si de igienizat, se pot pastra si intr-o debara sau pe un balcon, langa pat, fara sa ocupe prea mult spatiu.

 

Miababy, o platforma completa pentru cumparaturi rapide si experiente personalizate

 

Daca asteptati un bebe sau aveti deja unul si vreti sa ii oferiti libertatea de deplasare, ii puteti comanda rapid antemergatoare de la Miababy, un magazin online cu produse de calitate si o experienta personalizata oferita parintilor. Modulul de inteligenta artificiala GrowAI permite personalizarea profilului utilizatorului, anticipeaza nevoia clientului, etapele de dezvoltare putand fi anticipate in functie de trei indicatori: varsta, sex, greutate.

Pe masura ce un client cumpara diverse lucruri, inteligenta artificiala analizeaza si invata gusturile clientilor recomandand in viitor doar produsele care se potrivesc cel mai bine micutilor. Preturile bune si rapiditatea livrarilor, comanda telefonica simpla, calitatea garantata, fluxul de lucru din depozit automatizat, iata doar cateva atuuri pe care Miababy le are fata de alte magazine de profil.

Related posts

Water Park s-a redeschis!

Adina Meyers

În ce condiții se va putea face plajă pe prosop

Adina Meyers

90 de licitatii si 3500 de lucrari de pictura vandute de Casa de Licitatii Goldart in patru ani

Adina Meyers