LifeStyle

3 repere importante în procesul de selecție al inelului de logodnă

Fiecare femeie are preferințele ei în materie de bijuterii, așadar dacă te afli în căutarea inelului de logodnă ideal pentru iubita ta, ai nimerit fix unde trebuie. Articolul de față își propune să scoată în evidență principalele caracteristici pe care ar trebui să le iei în vedere atunci când alegi această bijuterie:

1. Tipul de material

Poți opta pentru aur alb, galben sau roz. Unele femei sunt atrase de frumusețea clasică a aurului galben, în timp ce altele preferă aurul alb. De asemenea, există persoane care înclină spre aurul roz, o culoare care se află în topul tendințelor.

2. Forma și tipul pietrei prețioase

În prezent, există o multitudine de opțiuni, așadar poți alege dintre diamant, smarald, safir, rubin, ametist sau topaz. Nu doar tipul de piatră prețioasă este important, ci și forma pentru care optezi – Round, Oval, Princess, Heart Emerald, Pear. Dacă vei alege în funcție de stilul ei precum și de caracteristicile fiecărei pietre în parte, nu ai cum să dai greș.

3. Modelul inelului de logodnă

În funcție de numărul și de modul în care sunt dispuse pietrele prețioase, distingem următoarele modele de inele de logodnă:

– Solitaire are o singură piatră poziționată în mijloc și este una dintre cele mai apreciate alegeri, poate datorită și filmelor romantice care au popularizat acest model

– Three-Stone este un model în componență căruia intră trei pietre prețioase, una poziționată central, iar celelalte două sunt așezate de-o parte și de cealaltă

– Halo are o piatră centrală în mijloc, iar pe părțile laterale prezintă pietre de dimensiuni diferite

– Inelele de logodnă Eternity se definesc prin așezarea simetrică a unor pietre prețioase mici, de aceași dimensiune pe cea mai mai parte a suprafeței acestuia.

E-ring te ajută să alegi inelul care să vă poarte povestea

Magazinul de bijuterii online E-ring este recunoscut și apreciat pentru calitatea produselor sale. Drept mărturie stau cele peste 10.000 de modele comercializate în cei 7 ani de activitate și satisfacția clienților mulțumiți.

Dacă vrei să îți impresionezi cu adevărat iubita când o vei cere în căsătorie, atunci ai putea opta pentru un model unic, personalizat. Trimite celor de la E-ring un desen care să înfățișeze acel inel de logodnă pe care ai dori să îl dăruiești – cu specificațiile necesare – tipul materialului (aur alb, galben sau roz) și piatra sau pietrele prețioase cu care ai vrea să fie împodobit inelul –  diamant, rubin, topaz, ametist, safir, smarald etc.

Va trebui să acorzi o atenție sporită dimensiunii inelului, întrucât alegerea unei mărimi total nepotrivite va crea o situație destul de neplăcută. Dacă nu știi exact ce măsură are degetul ei, ai putea lua ca reper dimensiunea unei astfel de bijuterii din caseta ei cu accesorii.

Mai apoi, specialiștii de la E-ring vor transforma schița desenată într-un proiect 3 D care te va putea ajuta să îți faci o idee despre cum va arăta inelul în forma finală. În cazul în care îți vei da acceptul, vei primi bijuteria în cel mai scurt timp posibil.

Povestea voastră de iubire merită să fie pecetluită cu un simbol al energiei prezente în relația voastră. Inelul de logodnă ales semnifică transformarea legăturii care vă unește în comuniune pentru tot restul vieții.

Related posts

10 semne care indică boala de reflux gastroesofagian la bebeluși

Adina Meyers

Pariuri sportive mai ușor de accesat de pe mobil. Favbet mobile version

Adina Meyers

METEO: Vremea în perioada 17 iulie-17 august. Ploi și temperaturi mai scăzute decât cele normale

Adina Meyers