Amenajari Interioare

Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresie

Stim ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou, in care pasim pentru prima data, este cea mai importanta. Din acest motiv, este esential ca orice spatiu sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie. 

Trebuie sa mentinem spatiile curate si igienizate, indiferent de starea vremii de afara si sa evitam sa aducem in interior noroi, apa sau sare. Pentru ca podelele sa fie curate, luminose si sa reflecte cu adevarat profesionalismul proprietarului, cele mai bune produse care pot fi folosite sunt covorasele profesionale, care vin intr-o serie variata de modele si moduri de intrebuintare, in functie de spatiul in care sunt folosite:

– Covorase de interior

– Covorase de exterior

– Covorase personalizate cu logo

– Covorase profesionale din aluminiu

– Covorase dezinfectante

– Covorase piscine

– Covorase industria alimentara

– Covorase industriale

– Covorase ergonomice

Covorasele profesionale sunt special concepute astfel incat sa reziste uzurii, atat la interior, cat si la exterior, unde gradul de murdarire si traficul sunt intense. Materialele profesionale din care sunt realizate garanteaza o utilizare de durata, in conditii intense de folosire.

Unele dintre cele mai importante tipuri de covorase sunt cele dezinfectante. Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, industriale si zone din segmentul alimentar, covorasele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesionala a spatiilor si o curatenie de lunga durata. 

O alta categorie extrem de importanta este reprezentata de covorasele industriale, care protejeaza interioare importante precum centrele de date, centrele de comunicare si spatiile pe care circula utilajele pentru tranportul de materiale de mari dimensiuni.

Covorasele profesionale sunt recomandate pentru intrarile in cladirile publice, spatii comerciale, aeroporturi, cladiri industriale, fabrici, clinici medicale, hoteluri si banci.

 

Related posts

Cercul – laitmotivul unei case

Adina Meyers

10 tendinte de design interior pentru 2016

Adina Meyers

Living colorat pentru o atmosfera tonica

Adina Meyers