Ti-ai dorit un coltisor de gradina, in care sa te retragi, sa te odihnesti si sa te simti confortabil. Pentru ca, dincolo de aspectul estetic pe care il imprima casei in ansamblu, gradina este refugiul tau de relaxare.

Amenajate cu stil, modelele de gradini propuse de Semmelrock ofera idei practice pentru gradini, terase, foisoare sau alei, in functie de destinatia fiecarui spatiu personal ambiental: de la colectii de pavaje si dale clasice, caracterizate de linii clare si cromatica discreta, pana la pietre de pavaj cu aspect antichizat, contururi neregulate si cromatica indrazneata, precum si suprafete netede, cu granulatii aparente sau suprafete texturate si jocuri de culori.

Putine sunt locurile unde cei interesati pot gasi adunate intr-un singur loc atatea stiluri de amenajari cu o gama atat de variata de pavaje si dale – pentru fiecare tip de ambient, stil arhitectural si gust personal – adevarate surse de inspiratie pentru propria gradina, tocmai pentru ca tu sa iti creezi un spatiu personal relaxant.

Alaturi de consultantul peisagist, vei descoperi exemple deosebite pentru amenajari, indiferent de dimensiunea spatiului de amenajat. Impreuna cu acesta veti proiecta modelul peisagistic adecvat gradinii tale, vei primi sfaturi practice de montaj si iti vei putea crea astfel spatiul tau personalizat de relaxare si confort.

Ai posibilitatea sa experimentezi ce pavaj are un potential mai mare de a pune in valoare spatiul exterior caminului tau si poti alege dintr-o mare varietate de modele, forme si cromatici atractive. Vei vedea amenajari de detalii deja create pentru terase, alei, trepte, foisoare, gardulete sau spatii de parcare.

In plus, vei putea beneficia de sfaturi privind amenajarea suprafetelor de joaca pentru copiii tai, pentru ca acestia sa beneficieze de mai multa siguranta si libertate de miscare.

Anuntul – incadrat intr-un chenar verde/ scris cu verde:

Luna portilor deschise la gradinile Semmelrock iti aduce 25% reducere si planul de amenajare cadou!

Vino intre 1 si 30 iunie la gradinile expozitionale* si, pentru orice produs Semmelrock achizitionat in aceasta perioada, primesti cadou 25% reducere** impreuna cu planul de amenajare peisagistica a gradinii tale.

*Gradinile expozitionale Semmelrock: Bolintin Vale (langa Bucuresti, pe A1 la km 30, jud. Giurgiu) si Teius (pe E81, intre Alba Iulia si Aiud, jud. Alba)

 ** Promotie valabila intre 01.06.2010 – 30.06.2010, la orice distribuitor autorizat Semmelrock Stein+Design, in baza voucher-ului primit la vizitarea gradinilor expozitionale.

Related posts

Mobilierul de grădină – Sfaturi, soluții și inovații

Adina Meyers

Cum pregatim corect trandafirii de gradina pentru sezonul rece?

Adina Meyers

Spatiu creativ pentru o profesoara de matematica si elevii sai

Adina Meyers