LifeStyle

VELUX Romania isi recompenseaza clientii

Bucuresti, 8 iunie 2010 – In perioada 1 iunie – 31 august, VELUX Romania ofera clientilor posibilitatea de a primi contravaloarea accesoriilor achizitionate.

Cei care au inteles importanta utilizarii mansardei ca spatiu de locuit vor fi rasplatiti pe masura: VELUX Romania le va returna banii pe accesoriile achizitionate in cadrul campaniei Rulourile VELUX fac diferenta!

Cinci dintre clientii care au optat pentru accesorii VELUX, in perioada 1 iunie – 31 august, vor primi contravaloarea produselor achizitionate. Tot ce trebuie sa faca pentru a intra in posesia premiilor oferite de VELUX Romania este sa trimita fotografii si o descriere a mansardei prin care sa ilustreze ideile de amenajare si decorare a spatiului de sub acoperis. Echipa de specialisti VELUX va alege cele mai reusite proiecte si le va premia.

Catalina Ratiu, Strategic Manager, VELUX Romania a declarat: „Campania lansata de VELUX Romania reprezinta modul prin care vrem sa le multumim clientilor nostri pentru ca opteaza de fiecare data pentru calitate si siguranta prin produsele noastre. Cautam sa-i surprindem cu lucruri placute si sa le oferim motive sa se bucure de alegerea facuta.

Accesoriile pentru ferestrele de mansarda VELUX asigura o ambianta placuta si contribuie la eficientizarea energetica a spatiului de locuit, imbunatatind izolatia termica cu pana la 34% in sezonul rece si reducand caldura cu pana la 94% in sezonul cald.

Regulamentul campaniei Rulourile VELUX fac diferenta! este disponibil pe site-ul www.velux.ro.

Prin produsele inventate si dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. VELUX produce o gama larga de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control. Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, ale carui produse sunt vandute peste tot in lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L. Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.

Related posts

Tineri profesioniști, cu viziune antreprenorială fac școală de film puternică și în România

Adina Meyers

Reguli NOI în mall-uri! Timp redus la cabina de probă și interzicerea testării produselor cosmetice

Adina Meyers

VIDEO. Primul castigator al concursului Casa Mea si Famous Roses

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe