Home

Expozitia “Link-uri“

Expun artistii :

Catrina Vasile – sculptura
Cristian Crestincov – sculptura
Ilina Schileru – grafica

Iata cum isi prezinta acestia lucrarile cu care participa la expozitie :

Catrina Vasile

O încercare de a atinge un nivel cat mai inalt al sensibilitatii omului, intr-o perioada in care acesta pare aproape lipsit de asa ceva. Pe de altă parte, prin aceste sculpturi incerc sa aduc si optimismul de care avem atata nevoie.

Cristian Crestincov

Pestele

Lumea subacvatica plina de viata, mistere, scoici macinate de timp, metamorfozate ulterior in fosile, pesti si alte numeroase vietuitoare din adancuri. Am incercat sa transform toate aceasta lume fascinanta in cateva volume si forme plastice, considerand pestele unul dintre cele mai importante creaturi.

dimensiuni: 42x24x09cm

tehnica: ipsos patinat

Ganditorul

Gandul este energie pura ce provoaca de fiecare data un viu interes pentru creatie. Aici a luat nastere linia si volumele Ganditorului.

dimensiuni: 50/27/28cm

tehnica: ipsos

Ilina Schileru

Gestualism, expriment, intamplare, controlul hazardului.

Plecand de la Cy Tombly am incercat o fortare a aplecarii mele native spre figurativ si narativ. Experimentul a constat in fortarea mainii să creeze o noua si diferita simbioza intre creier si instrumentul manualitatii pe care îl reprezinta.

Imaginea, ca  rezultat al experimentului are o incarcatura diferita de cea figurativa, prin apelul la un alt tip de analiză al privirii.

 

Articole similare

Tamplaria din PVC se incadreaza perfect intr-o casa cu design rustic

casamea.ro

Crearea unui colt de lectura

Simona Gheorghe

Colourful apartments overlooking London’s rooftops

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu

11 + 9 =