Amenajari Exterioare Balcon si terasa

4 pasi ca sa ai un birou productiv, dar si sic

Nevoile fiecaruia dintre noi difera atunci cand vine vorba de amenajarea unui birou acasa. Acest lucru se poate observa mai ales atunci cand cautam inspiratie pe internet. Putem da peste zeci de mii de idei de design pentru spatiul de lucru de acasa, semn ca persoana care se va folosi de acesta conteaza mai mult decat toate sfaturile pe care ti le poate oferi cineva. Cu toate acestea sunt cateva aspecte universale pe care e bine sa le luam in considerare.

In cazul in care te simti coplesit de idea de a crea un spatiu de lucru perfect, care sa iti sporeasca productivitatea si care sa te ajute sa lucrezi de drag, noi ti-am pregatit o lista cu sugestii care sa te ajute in intregul proces. Sunt patru lucruri de care tu trebuie sa tii cont.

  1. Crearea unei zone de interes

Un birou are o zona principala, in care iti vei desfasura o buna parte din activitate, precum si mai multe zone secundare, pentru activitati specifice. Pornind cu acest lucru in gand iti va fi mult mai usor sa amplasezi in mod corect mobilierul. In cazul de fata biroul va reprezenta principala zona de interes. Zonele secundare pot consta in spatii separate pentru discutiile cu clientii sau chiar pentru acele momente de respiro care sa te ajute sa iti reincarci rapid bateriile.

  1. Asigura-te ca ai o gramada de spatii de stocare

Intr-un birou nimic nu este mai important precum prezenta a unui numar mare de spatii de depozitare. Acest lucru te va ajuta sa ai un birou organizat, lipsit de lucruri imprastiate si care sa iti distraga atentia. In plus, totul fiind la locul lui, iti va fi mult mai usor sa gasesti ceea ce ai nevoie, fara a mai fi nevoit sa cauti cateva minute bune, pe care le poti folosi pentru a termina mai repede lucrul.

  1. Alege culori neutre

Mai trebuie mentionat ca schema cromatica pentru care vom opta va avea un puternic impact asupra productivitatii si starii noastre? Din moment ce biroul este o zona in care iti doresti sa te poti concentra, cel mai bine este sa iti indrepti atentia catre culorile neutre (ai de unde alege).

  1. Personalizeaza-ti spatiul de lucru

Desi este ultima noastra recomandare, importanta sa este una destul de mare. Asta pentru ca e important sa ne placa sa petrecem timp la birou si sa fim fericiti aici. In acest fel vom fi si mai productivi. Personalizarea spatiului de lucru este o etapa importanta, asadar nu sari peste ea. Alege niste elemente de decor care sa te reprezinte. Astfel, vei avea un birou productiv, dar si sic.

Related posts

Amenajarea unui birou pentru toate varstele

Adina Meyers

Gradinile verticale, conceptul viitorului

Adina Meyers

Gradina cu pietre

Adina Meyers