Image default
LifeStyle

MeetYou, mobilier modular de la Techno Office

MeetYou este un sistem de mobilier modular, perfect adaptabil oricaror cerinte, care redefineste spatiul de lucru, reflecta un nou nivel al comunicarii si inspira angajatii la noi experiențe.

Noile medii de lucru necesita noi soluții arhitecturale. MeetYou este raspunsul la cresterea mobilitații si a comunicarii digitale, a nevoii tot mai mare de schimb interpersonal si dialog. Integrat in spatiul de birou open space, la receptie sau intr-un mediu informal, MeetYou creeaza “camera” de comunicare care asigura o acustica buna si usureaza comunicarea fata in fata, oferind o platforma ideala pentru discutii spontane si pentru schimb de idei.

MeetYou este solutia inovatoare care creeaza un spatiu privat intr-un cadru deschis de birouri , care permite schimbul de idei si date.

Incepand din 24 ianuarie, MeetYou este disponibil si in Romania prin TECHNO OFFICE SRL, Soseaua de Centura nr. 103, Corp administrativ A2, etaj 2, 077160, Popesti- Leordeni, Jud. Ilfov, telefon 0040-21-3310450, www.techno-office.ro.

Articole similare

Piesele de rezistenta ale utilitatii. 6 lucruri pe care trebuie sa le ai neaparat in casa

casamea.ro

Promotie Elis Pavaje: 25% reducere la modelele Fantasia si Cortina p4.

comunicat de presa

Afla care sunt beneficiile dedicate performantei pentru sisteme de interfonie si tehnologii de ultima generatie

comunicat de presa

Lasă un comentariu

nine − five =