Amenajari Interioare

Amenajarea unui club din Cluj-Napoca

Text: Genoveva Hossu

Situat in apropierea caminelor in care locuiesc studentii Facultatii de Automatica si Calculatoare, a fost clar ca decorul celui mai popular club din zona trebuia sa vina in intampinarea nevoilor si intereselor acestora.

In acelasi timp, ne doream sa aducem ceva diferit, acel final touch inedit care sa scoata localul in evidenta pe piata clujeana. Ei bine, dilema noastra era urmatoarea: cum reusim sa gasim acel „ceva” care sa satisfaca asteptarile studentilor, dar in acelasi timp sa ii surprinda si sa ii lase fara cuvinte? Trebuia sa le dam ce isi doreau, dar nu stiau inca.

Challenge accepted!”, mi-am spus in gand, si am pornit, alaturi de colaboratorul meu, Tudor Baciu, in cautarea conceptului perfect. Nu l-am cautat nici in paginile unei reviste, nici in spatiul virtual, ci l-am construit noi, bucatica cu bucatica, l-am slefuit, l-am adaptat cerintelor si l-am implementat cum am stiut mai bine. Asa s-a nascut noul club al studentilor din Cluj, sau mai bine spus, asa a renascut.

Rezultatul final a fost pe masura asteptarilor, culorile alese si elementele electronice luminoase imbinandu-se perfect cu piesele elegante si decorurile classy. Am reusit sa oferim Clujului un local desprins parca din filmele SF, integrandu-l in acelasi timp in peisajul cultural, prin notele chic date de articolele statement.

Descoperiti intregul proiect pe www.genovevahossu.ro!

 

Articole similare

Casa „Posehuset”, un grajd transformat intr-un studio artistic

VELUX

Tinuturile indepartate in casa ta

Ion Diamandi

Culorile vedeta ale sezonului cald in amenajari interioare

Redactia

1 comment

Ofslkgl 16 April, 2020 at 1:15 am

thru some a maintenance in fighting intussusceptions or this herbage sildenafil generic

Reply

Lasă un comentariu