Amenajari Interioare

Principalele tendinte de amenajare ale unui living din 2021

In cursul anului 2020 camerele noastre de zi s-au transformat din refugiu in spatii multifunctionale care pun acum accentul pe munca, educatie, divertisment si ospitalitate.

Deci, pe masura ce incheiem ceea ce a fost cu siguranta unul dintre cei mai provocatori ani din istoria moderna, am aflat ce tendintele de amenajare vor fi potrivite unui living in 2021.

O paleta neutra de culori, scaune relaxante, echipamente de divertisment de ultima generatie si mese sunt doar cateva dintre tendintele care au aparut zilele acestea.

Relaxat si confortabil

Pentru 2021 vor exista unele schimbari majore. Se pleaca de la mobilierul de la mijlocul secolului la un aspect mai relaxat si confortabil. Piesele de mobilier unice, cum ar fi piesele antice sau sculpturale, vor fi incorporate in decorul sufrageriei si al holurilor de intrare.

Mai multe zone cu scaune

Oamenii vor o camera de zi confortabila, accesibila, utilizabila si functionala. CAdaugand o masa de jocuri, o biblioteca multifunctionala si cateva zone de relaxare pentru lectura si relaxare, va permite familiei sa ramana impreuna in aceeasi camera, indiferent de activitatile lor.

Minimalism de lux

Una dintre principalele tendinte de casa pentru primavara este conceptul de minimalism de lux. Pentru ca multi dintre noi lucreaza si invata de acasa, aducerea de materiale naturale precum

  • marmura
  • lemn
  • rachita

poate crea un sentiment de calm in spatiile noastre personale.

Mix de culori

Anul acesta mixul de culori este un trend aflat in topul clasamentului. Tonurile neutre sunt intotdeauna populare insa pot fi combinate cu o serie de culori puternice.

Accesorizare indrazneata

Pentru camerele de zi, vedem scaune confortabile, tonuri bogate si stiluri stratificate. Accesorizarea si stilul obtin in cele din urma creditul pe care il merita. Vedem ca accesorizarea devine mai indrazneata, mai ingenioasa si mai personala in 2021

Related posts

Ce culoare ți se potrivește?

Adina Meyers

Stilul shabby chic: ce înseamnă și cum se obține – FOTO

Adina Meyers

Design interior high-tech

Adina Meyers