Firma de arhitectura canadiana Naturehumaine Architecture et Design a tranformat interiorul unei case cu doua etaje astfel incat sa se potriveasca stilului activ de viata al proprietarilor.

Scopul principal a fost crearea unui spatiu de locuit comun, in care toate utilitatile sunt impartite, dar in care locatarii au totusi intimitate.

Conceptul de amenajare a constat in inlaturarea podelei dintre cele doua etaje si crearea unui spatiu deschis in care doua cuburi imense par ca plutesc.

In aceste doua cuburi se afla un dormitor si o baie. Spatiul dintre cele doua cuburi devine astfel loc pentru exercitii, in care sunt agatate o pereche de inele pentru gimanstica.

Intreaga structura este conectata pe lungime de un bloc negru in care se afla scarile, un dus si o parte din bucatarie.

 

Articole similare

„Aceasta casa ni s-a potrivit perfect”

Adina Meyers

Decor mediteraneean intr-o casa de la malul marii

Adina Meyers

TIPS & tricks Miele: cum să calci mai ușor

Adina Meyers