Calatorii LifeStyle

Ambassador Best Western

In realitate, interioarele apartin hotelului Ambassador Best Western din Timisoara, un loc plin de originalitate care poarta amprenta proprietarului sau.

Decorul rafinat, cu linia lui sobra dar calda, mobilierul vechi de colectie si tablourile pretioase care infrumuseteaza interioarele, te poarta cu gandul in trecut, la perioadele de glorie ale palatelor opulente si pline de stralucire.
Situat in Piata Iosefin, la numai 10 minute de centrul istoric al orasului, hotelul este incadrat de o zona linistita cu case vechi, ce au format unul din primele cartiere din Timisoara. Interiorul este in stil imperial, iar tablourile si operele de arta din hotel, toate originale, sunt din colectia personala a proprietarului.
Desfasurat pe cinci niveluri, hotelul dispune de 52 camere, dintre care: 5 apartamente, 8 camere business, 10 camere low-cost, iar in rest camere standard de 4 stele.

Related posts

Carrefour serbeaza Ziua Mondiala a Crucii Rosii

Adina Meyers

thecraftlab by Irina Neacsu

Adina Meyers

Makeover: baie mare versus baie mică. Idei practice pentru decorare – FOTO

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe