LifeStyle

HEIMTEXTIL – Materialele textile

Tirgul dedicat si expozitia HEIMTEXTIL de la Frankfurt, cea mai importanta manifestare mondiala in domeniul materialelor textile, a demonstrat cu prisosinta acest fapt si, in plus, a permis relevarea ultimelor tendinte in domeniu.
Naturalul si eleganta, ecologia si designul sunt directii care se regasesc in majoritatea aranjamentelor propunerilor. In acest sens luxul ecologic se impune ca tendinta principala a momentului.
Pentru draperii eleganta este data de materialele grele din texturi naturale si tafta, cu modele aplicate, deseori sophisticate si cu culori tari, dar si de accesorii cum sunt cele de pasmanterie si ornamentele pentru galerii.
Pentru fete de masa, asternuturi, cuverturi de pat si perdele materialele sunt mai soft, mai putin incarcate, deseori satinate, purtindu-se mult romantismul.
Designul si inovatia, alte doua elemente care stau la baza succesului materialelor textile actuale, se reflecta poate cel mai mult in cazul tapetului

Related posts

Facem singuri curatenie sau apelam la o firma specializata?

Adina Meyers

Tu stii cum sa te mentii in forma fara a pleca de acasa?

Adina Meyers

Brasovul – un mix de stiluri arhitecturale

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe