LifeStyle

3.800 kg de deseuri de ambalaje colectate selectiv la B’ESTFEST

Astfel, containerele speciale pentru hartie si plastic-metal au fost la indemana iubitorilor de muzica buna care au colectat selectiv 3.800 kg de deseuri de ambalaje, dintre care 1.500 kg de plastic si 2.300 kg de hartie-carton.

Ai colectat, ai castigat la B’ESTFEST!

Premiile si eco-distractia nu au lipsit nici anul acesta de la festivalul B’ESTFEST. „Roata colectarii selective” a dat startul eco-distractiei in cortul Green Village, iar ambasadorii si mascotele colectarii selective au informat oamenii cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor de ambalaje.

„Participantii la editia 2012 a festivalului B’ESTFEST ne-au aratat, inca o data, ca printr-un gest simplu de a pune deseurile de ambalaje din plastic si metal in containerul galben sau deseurile de hartie-carton in cel albastru te poti distra si poti proteja natura in acelasi timp! Incercam, prin implicarea in evenimente dragi oamenilor, sa ii informam cu privire la importanta separarii deseurilor de ambalaje de restul deseurilor intr-un mod cat mai placut, astfel incat colectarea selectiva sa devina un obicei pentru ei” a declarat Lorita Constantinescu, Director Comunicare si Relatii Publice Eco-Rom Ambalaje.

Peste 10.000 de kg de deseuri de ambalaje colectate selectiv la marile concerte si festivaluri de anul trecut

Eco-Rom Ambalaje a fost prezenta cu serviciul de colectare selectiva la toate marile concerte si festivaluri ale anului 2011 – Shakira, B’estfest, The Mission, Rock the City si Bon Jovi. In total, in 2011, s-au colectat selectiv peste 10.000 de kg de deseuri de ambalaje care au ajuns la reciclare, respectiv 5.700 kg de deseuri de ambalaje din plastic si 4.400 kg de deseuri de ambalaje din hartie/carton.

De asemenea, anul 2012 a inceput cu peste 1.400 kg de deseuri colectate selectiv la concerte si festivaluri: 1.349  kg de deseuri de ambalaje (936 kg de plastic si 413 kg de hartie-carton) colectate selectiv la concertul Linkin Park si 78 kg de deseuri de ambalaje (40 kg de plastic, 23 kg de aluminiu si 15 kg de otel) colectate selectiv la festivalul Rebirth.

Sezonul marilor concerte este abia la inceput. Distractia si colectarea selectiva continua alaturi de Eco-Rom Ambalaje la Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Peninsula, The Mission, Ursus Evolution, Lenny Kravitz si Leonard Cohen.

Related posts

Wetterbest, crestere de 25% in primele 9 luni din 2015

Adina Meyers

Ce trebuie să faci când te confrunți cu infertilitatea? 

Adina Meyers

„Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!”

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe