LifeStyle

71 de ani de istorie in domeniul aparatelor de barbierit electrice

Fabrica Philips din Drachten, Olanda, unde a avut loc evenimentul de lansare a celui mai avansat aparat de barbierit electric de la Philips, Senso Touch 3D, si-a deschis portile dezvaluind secretul din spatele inovatiilor continue.

De-a lungul anilor, Philips a introdus mai multe inovatii in domeniul aparatelor de barbierit electric, care au schimbat piata barbieritului electric si au impus noi standarde pentru barbati. Cele mai multe dintre ele au fost adaptate de concurenti pentru a tine pasul cu noile asteptari ale consumatorilor, stabilite de inovatiile Philips.

Philips a fost mereu cu un pas inaintea competitorilor, oferind tehnologii inovatoare catre un consumator din ce in ce mai sofisticat si exigent. Philips stie ca poate satisface nevoile si dorintele consumatorilor doar atunci cand intelege cu adevarat care sunt acestea. De aceea, incepe intotdeauna afland cat mai multe lucruri posibil despre oameni: prioritatile, valorile, aspiratiile, preferintele si aversiunile acestora.

Incepand din 1939, cand a introdus primul aparat de barbierit electric cu actiune rotativa si a convins consumatorii sceptici de beneficiile noului produs, Philips nu a incetat sa dezvolte tehnologii de barbierit noi.

Capetele de barbierit flexibile au fost lansate de Philips in 1959, oferind barbatilor cel mai bun contact al aparatului cu pielea experimentat pana atunci, multumita capetelor de barbierit flexibile independent, intr-o singura unitate de radere, care pivotau pentru a umari contururile fetei. In mai 1951, datorita cresterii continue a cererii, Philps deshide prima fabrica de productie de masa in Drachten, Olanda, devenita astazi centru de inovatie.

In 1980, „Lift & Cut System” lansat de Philips a schimbat modalitatea de barbierit cu un sistem cu doua lame care practic ridica firele de par si le taie sub nivelul pielii, asigurand un babierit precis.

Prin „Reflex Action” Philips a introdus, in 1996, functia de pivotare a intregii unitati de barbierit, nu numai a capetelor individuale. Astfel contactul cu pielea este mai bun, aparatul reusind sa barbiereasca chiar si cele mai dificile si neaccesibile zone.

In 2005, Philips introduce SmartTouch-XL, aparatul cu sistem de urmarire a conturului, ceea ce inseamna ca acum capul de barbierire se misca cu totul, permitand aparatului sa urmareasca perfect conturul fetei si gatului. Capetele de barbierire Speed-XL sunt primele capete de barbierire „Triple Track” din lume, avand trei linii de barbierire care ofera o suprafata de radere cu 50% mai mare deca cea standard a capetelor de barbierire cu o singura linie.

Milioane de barbati din intreaga lume au incredere in aparatele de barbierit electrice de la Philips. In 2007, Philips a atins cifra de 500 milioane de aparate de barbierit electrice vandute in ultimii 68 de ani, acest fapt fiind dovada de necontestat pentru o companie care ofera constant inovatii pentru a oferi rezultate superioare consumatorilor, confirmand pozitia de lider modial in domeniul aparatelor de ras electrice. Philip continua sa produca aparate de inalta calitate, pentru satisfacerea nevoilor tot mai pretentioase ale consumatorilor.

„Alphaesthetul” – metrosexualul avangardist si Philips Senso Touch 3D

Astazi, masculinitatea este in tranzitie. Barbatii acorda mai multa atentie aspectului lor. Barbatii isi doresc mai multe de la ei insisi, precum si de la aparatele pe care le folosesc. A arata bine a devenit important pentru ei. „Alphaesthetul” este barbatul caruia nu ii este teama sa preia controlul in a arata si a se simti bine…si a fi remarcat. El stie ca merita si nu are nevoie de cineva care sa ii spuna acest lucru, are curajul sa foloseasca „masculinitate” si „frumusete” in aceeasi propozitie. A-i multumi pe altii e un plus pentru el, bineinteles, insa a se multumi pe sine este adevarata provocare. In materie de moda, isi impune propriul stil, mai degraba decat sa astepte sa-i fie livrate tendintele. Ceea ce il distinge si il defineste nu este ocupatia, ci componenta premium pe care o plaseaza in stilul si gusturile sale, pecum si perfectionarea propriei versiuni de sine. „Alphaesthetul” este metrosexualul avangardist.

Pentru ei, Philips a creat noul aparat de barbierit electric Senso Touch 3D, cel mai avansat aparat de barbierit electric de pana acum de la Philips.  La baza designului si tehnologiei noi se afla trei caracteristici exceptionale, care sporesc confortul si scot in evidenta aparatul de barbierit in cadrul categoriei premium.

Gyroflex 3D este componenta tridimensionala care permite aparatului sa urmareasca perfect conturul unic al fetei, asigurand un barbierit perfect, cu o presiune minima asupra pielii. Prin acest proces iritatiile sunt minimizate. Dispozitivul de barbierire permite 3 miscari: 1. pivoteaza astfel incat sa urmareasca fiecare contur al fetei (3D); 2. isi deplaseaza cele 3 capete spre interior in urma unei presiuni pe mijlocul capului de barbierit – concav – de obicei cand barbatii isi barbieresc barba; 3. isi plaseaza cele 3 capete spre exterior, fiind singurul aparat care isi poate „intinde” bratele spre exterior in cazul unei presiuni pe lateralele capului de barbieri – convex – de obicei in cazul barbieritului pe gat.

UltraTrack este noul cap de barbierire inovator. Acesta combina trei lame specializate, care prind toate firele de par din cateva miscari: fante pentru parul normal; canale pentru parul lung sau asezat pe orizontala; orificii pentru cele mai mici fire. Astfel, barbieritul este ultra-eficient si, de asemenea, iritatiile sunt mentinute la un nivel minim.

Observand comportamentul si doritele consumatorului, Philips  a dezvoltat un aparat de barbierit care sa satisfaca nevoile tuturor barbatilor, fie ca isi doresc un barbierit uscat si confortabil (oriunde, chiar si in masina), fie un barbierit umed, cu spuma/gel de barbierit, revigorant si hidratant. Astfel s-a nascut Aquatec, sistemul de etansare al aparatului care permite utilizarea atat umeda, cat si uscata.

Lansarea noului Senso Touch 3D consolideaza pozitia de lider global a Philips pe piata aparatelor de barbierit electrice pentru barbati, continuand sa impuna noi standarde pentru categoria barbieritului electric. Bazat pe 70 de ani experienta in dezvoltarea de tehnologii noi, care au transformat complet de-a lungul anilor rutina de barbierit a consumatorilor, Senso Touch 3D este acum cel mai avansat aparat de barbierit electric lansat pe piata de Philips. Nivelul de rafinament si eficienta al acestuia va crea o noua vizibilitate la un nivel premium, de talie mondiala.

Related posts

Ai grijă de sănătatea pielii tale!

Adina Meyers

Electrolux lanseaza combinele frigorifice CustomFlex™

Adina Meyers

Curatenia – prioritatea numarul 1 pentru o viata sanatoasa

Adina Meyers