Intr-o incapere axata pe functionalitate, asa cum este bucataria, te poti orienta spre mobilier de sedere care sa indeplineasca doua cerinte principale: sa fie confortabil si sa ocupe cat mai putin spatiu. Pentru o folosire optima, acesta va avea inaltimea sezutului cuprinsa intre 45 si 50 cm (in cazul in care masa are o inaltime de 78-81 cm). Indiferent ca optezi pentru taburete sau scaune cu spatar, important este ca acestea sa fie cat mai practice, usor de manevrat si depozitat.

Atunci cand esti angrenat in activitati ce implica studiul, capacitatea de concentrare si randamentul pot fi influentate intr-o mare masura de scaunul de birou. Astfel, un mobilier de sedere neadaptat inaltimii mesei de lucru, tare, inconfortabil, va transforma orele petrecute in fata calculatorului intr-un calvar. Ca atare, este esential sa utilezi biroul cu un scaun ergonomic, prevazut cu un spatar confortabil (de 15-20 cm), tetiera si brate.

In ceea ce priveste alegerea scaunelor pentru camera copilului, cuvantul de ordine trebuie sa fie ergonomie. Avand in vedere ca cei mici sunt in crestere si au nevoie de o dezvoltare sanatoasa si armonioasa, scaunele pe care vor sta pentru a se juca, a desena sau a studia trebuie sa fie cat mai confortabile si adaptate varstei si preocuparilor lor.

Related posts

Lumina si transparenta la mansarda

Adina Meyers

Cum gasesti designerul de interior potrivit pentru locuinta ta?

Adina Meyers

Personalizează decorul cu patchwork

Adina Meyers