Amenajari Interioare

Coloreaza toamna din culorile imaginatiei

Specialistii in design interior de la savana au pregatit pentru sezonul toamna-iarna 2015 cele mai noi tendinte in materie de culori pentru casa si amenajari interioare. Ei recomanda o paleta cromatica de pasteluri, in nuante deschise de bleu, roz, vernil, lila, mov, galben, crem.

Nuantele pastel sunt usor de asortat, transmit caldura si luminozitate. Aceste beneficii sunt importante in amenajarea casei, in special pentru spatii mai mici, cum sunt cele din apartamentele de la bloc.

In amenajarea spatiilor de locuit e important sa se respecte proportia de 60/30/30. Acest lucru inseamna ca 60% din suprafata o reprezinta nuanta peretilor, 30% culoarea mobilei si parchetul si alti 30% decoratiunile si liniile decorative de pe pereti.

„Daca te-ai gandit sa faci schimbari in aspectul casei, sunt cateva lucruri de care ar fi bine sa tii cont pentru ca alegerile tale sa se alinieze cu tendintele toamnei 2015. Sunt la moda nuantele pastelate si calde, dar pentru o armonie care sa redea buna dispozitie, liniste si energie e nevoie sa asortam culorile cu mobilierul si decoratiunile pe care ni le dorim sau le avem deja.”, declara Cristina Avram – Marketing Manager Consumer Fabryo Corporation.

Nunatele de gri, asa-zisele culori neutre, sunt si ele pe lista de recomandari ale specialistilor in design interior de la savana. Ele se pot integra usor in orice decor si ambient al casei sau apartamentului, fara sa fie nevoie sa schimbam canapeaua pentru ca e mai putin potrivita cu nuanta din living.

Cei mai indrazneti pot adopta cromatica anilor ‘60-‘70 in care domina verdele, albastrul si galbenul.

Specialistii in materie de design si amenajari interioare ne spun ca ceea ce n-ar trebui sa lipseasca din nicio incapere sunt nuantele de lemn crud, asortate fin cu stilul si personalitatea fiecaruia.

Related posts

Automatizarea locuintei inseamna o casa mult mai eficienta din punct de vedere energetic

Adina Meyers

Decor modern, cu tuşe masculine

Adina Meyers

Casa moderna si spatioasa in Bucuresti

Adina Meyers