Ultimii 15 ani au însemnat foarte mult pentru piață electrocasnicelor, deoarece am fost martori la cele mai cool și folositoare invenții. Printre aceste invenții se numără prizele modulare, întrerupătoarele tactile, becurile cu senzori și multe alte produse smart.

Pentru mulți, aceste produse devin esențiale, mai ales într-o casă modernă, unde vechiile prize sunt înlocuite cu cele modulare.

Prizele modulare sau comutatoarele modulare nu sunt la egalitate cu prizele tradiționale din gospodării. Cea mai recentă varietate de comutatoare electrice este relativ convenabilă, sigură și ușor de utilizat. A avea întrerupătoare electrice moderne este util, pentru că le poți folosi în scopuri multiple.

Mai mult decât atât, a avea prize modulare în casa adaugă o serie de avantaje precum:

Design elegant

Prizele modulare sunt disponibile în diferite modele, stiluri, finisaje și culori. Aceste comutatoare sunt elegante, atrăgătoare și concepute pentru a completa atât interiorul casei cât și cel al biroului. Având un design versatil, acestea pot să se potrivească perfect pentru fiecare stil de design interior ales. Oamenii aflați în proces de construire de case noi sau de renovare a caselor existente pot căuta plăci de comutare de designer, plăci de comutare din sticlă, plăci de comutare blocate etc.

Sigure de operat

Unul dintre principalele motive pentru trecerea la întrerupătoare modulare este siguranța. Comutătoarele convenționale au fost expuse la șuruburi și cabluri metalice care au avut șansă de a provoca un accident sau șoc. Pe de altă parte, întrerupătoarele modulare nu prezintă niciun fel de piese metalice de pe tablou. Aceste întrerupătoare asigură că nu exista riscul de electrocutare. Mai mult, este o opțiune recomandată pentru gospodăriile cu copii. Aceste întrerupătoare sunt realizate din material de înaltă calitate, fară părți metalice pe fața frontală. Mai mult, prizele sunt închise, ceea ce asigură faptul că copiii nu se rănesc accidental.

Multifunctionale

Prizele modulare pot fi utilizate pentru diferite aplicații, cum ar fi automatizarea, securitatea și transmisia de date. Aceste comutătoare pot fi instalate în diferite parti ale clădirii pentru a deservi diferite aplicații.
De asemenea, la fel de utile se dovedesc a fi și produsele din gama de întrerupătoare tactile, care revoluționează comoditatea locuințelor.Avantajele acestor întrerupătoare tactile sunt:

-Ușor de întreținut și curățat, întotdeauna că noi, nu se îngălbenesc în timp;

-Design modern;

-Funcționare îndelungată;

-Utilizare sigura în condiții de umiditate ridicata;

-Prevăzute cu iluminat led, albastru intens pe poziția pornit și albastru mai slab pe poziția oprit, pentru a asigura vizibilatea în întuneric.

Controlul asupa acestui tip de întrerupătoare se poate realiza foarte ușor.

 Pasii pentru controlul intrerupatoarelor

-Conectarea la consumator prin controller  trebuie să fie conectat la o sursă de energie.

-Sincronizarea din controller și întrerupător prin care se apasă controllerul pentru 3 secunde până se aprinde un led roșu intermitent și apoi se apasă întrerupătorul .

-Instalarea întrerupătorului acolo unde se dorește plasarea lui.

Așadar, procedeul pentru a vă putea bucura de un iluminat eficient cu ajutorul unui întrerupător fară fir este foarte simplu. Tot ce aveți de făcut este să apelați la un electrician care să conecteze controllerul la sursa de energie, apoi sincronizarea decurge cât se poate de intuitiv.

Este foarte util să ai control absolut asupra surselor de iluminat din locuință, mai ales când ai la dispoziție invenții atât de utile.

Pe internet pot fi cumpărate astfel de produse precum: întrerupător inteligent cu touch, WiFi + RF și panou tactil din sticla, Smart Lighting Switch, care oferă funcție “touch control” (aprinde becul cu o simpla atingere), aplicație mobile pentru IOS și Android “Smart Life” gratuita, control vocal prin Amazon Alexa, Google Home, compatibil cu IOS/Android 4.1+, panou tactil din sticla rezistent la zgârieturi, ușor de curățat și este realizat din materiale rezistente la temperaturi înalte.

Casa ta merita un upgrade!

Related posts

„Cărămida aparentă îmi amintește de Anglia”

Adina Meyers

Stilul minimalist in amenajarea unei bai

Adina Meyers

In baia ta ce se potriveste mai bine: o cabina de dus sau o cada?

Adina Meyers