Un open space este versatil și presupune modalități nelimitate de amenajare și organizare. Dacă locuiești într-un open space și simți nevoia de o schimbare, poți foarte simplu să îl recompartimentezi și reorganizezi. Dar, înainte de toate acestea trebuie să știi exact ce vrei și ce nevoi ai (dacă vrei să construiești un birou, o altă cameră sau pur și simplu vrei să izolezi dormitorul).

Lucrarea de recompartimentare a unui open space nu este complicată

Lucrarea de recompartimentare a unui open space nu este complicată, acum există soluții care te ajută în acest sens, fără ca măcar să mai fie nevoie de pereții de gips-carton. Panourile din lemn, care se pot ridica și monta într-o zi reprezintă o astfel de soluție. Nu te murdărești și nu faci moloz, dar vei avea nevoie cu siguranță de ajutorul unor specialiști.

Povestea apartamentului de față

Un foarte bun exemplu despre ce vorbeam mai sus, este acest apartament. Inițial un open space cu dimensiuni generoase, acesta a fost transformat într-un apartament cu două camere foarte mari, dar cum mai multe zone care corespund proprietarilor săi.

Din hol se intră spre camera principală care include bucătăria, zona de dining și livingul. Toate acestea trei se află într-o singură cameră, fiind foarte bine organizate și delimitate unele de altele. Separat de acestea sunt dormitorul și biroul. Aici este partea interesantă. Inițial un open space, acest apartament a fost transformat cu ajutorul panourilor de lemn, care separă dormitorul și biroul de living, bucătărie și dining. A fost modalitatea simplă și foarte curată prin care proprietarii au ales să își recompartimenteze casa. 

Camera astfel creată asigură liniștea, dar și intimitatea

Pentru dormitor și birou nu au avut nevoie de mult spațiu, așa că au preferat să acorde acestor spații un spațiu mai limitat, iar pentru restul să aibă loc de mișcare.

Related posts

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Adina Meyers

Apartament modest amenajat inteligent

Adina Meyers

IKEA lansează colecția limitată IKEA Art Event 2021 care aduce arta în casele tuturor

Adina Meyers