Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Nu stii ce culoare sa alegi pentru biroul tau? Ce parere ai despre albastru?

Albastrul si nuantele acestuia sunt considerate ideale pentru spatiile de lucru si relaxare. Prin urmare, nu trebuie sa ne miram ca sunt des intalnite in birouri si dormitoare. 

Albastrul este recunoscut ca fiind cea mai profunda culoare pentru ca privirea noastra o patrunde cel mai usor, depasind obstacolele. De asemenea, albastrul este si una dintre cele mai reci culori (creeaza o atmosfera rece, dar linistita), drept pentru care este asociat cu diverse nuante naturale si calde ale lemnului.

Se spune despre albastru ca stimuleaza capacitatea de concentrare, iar pentru munca analitica este foarta importanta concentrarea. Daca lucrezi de acasa, atunci este ideal ca biroul tau sa fie decorat in tonuri de albastru, care sunt in acord cu starea de seriozitate si responsabilitate ce caracterizeaza un astfel de spatiu.

Albastrul inchis este ideal pentru munca analitica, iar nuantele deschise sunt perfecte pentru activitatile creative sau artistice. Deoarece utilizarea excesiva a acestei culori produce oboseala, este recomandat ca in birouri sa fie asociata cu alb. O alta varianta ar fi un mix de nuante blande de albastru si derivate ale acestuia: bleu, bleu-turcoaz, bleu-seren etc.

Speram ca imaginile din galeria foto sa te inspire sa alegi nuanta potrivita de albastru pentru tine.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Amenajare cu stil: alege baldachinul pentru curte și grădină

Adina Meyers

Unde amplasam si cum construim piscina

Adina Meyers

Cum îţi construieşti propria seră?

Adina Meyers