LifeStyle

Ajuta-ti pielea sa ramana tanara mai mult timp!

 Factorii care influenteaza imbatranirea sunt intrinseci – genetici, reprezentati de fondul genetic personal si   factori extrinseci – climatici, alimentari, expunerea la soare, alimentatia     dezechilibrata, stilul de viata, produsele cosmetice neadecvate, gravitatia, stressul,   mimica exagerata, consumul de medicamente in exces. Acestia activeaza enzimele care modifica (distrug) acidul hialuronic, fibrele de colagen, peptidele.

 Imbatranirea cutanata cunoaste doua faze:

  1. Imbatranirea cutanata de debut, care se manifesta prin acumularea celulelor epiteliale la suprafata pielii, scaderea fibrelor de colagen si elastina, pierderea luminozitatii si elasticitatii pielii. Apar ridurile fine si deshidratarea.
  2. Imbatranirea cutanata instalata, care se manifesta prin acumularea celulelor moarte la suprafata, aparitia petelor pigmentare, ridurilor profunde, pielii ingrosate.
  3.  Este incetinit procesul de sinteza a proteinelor elastice (elastina si colagenul – reprezentand aproximativ 80% din structura dermului) precum si a acidului hialuronic, proteine responsabile de mentinerea tonusului si elasticitatii pielii. Fragmentarea fibrelor de colagen, diminuarea cantitatii de acid hialuronic, implica, pe masura ce trece timpul, o diminuare a tesuturilor de sustinere, ceea ce determina aparitia progresiva  a ridulelor si  a ridurilor.

Dupa cinci ani de cercetare atenta a procesului de imbatranire cutanata, Labotaroarele URIAGE Franta au dezvoltat o formula bioactiva eficienta – ISO-3R, care reactiveaza cele 3 mecanisme biologice naturale esentiale in mentinerea tineretii pielii mai mult timp: relansarea sintezei naturale de acid hialuronic si colagen, refacerea capitalului de acid hialuronic, reactivarea puterii anti-oxidante a celulelor.

Complexul bio-activ brevetat URIAGE  (ISO 3R) este unic prin efectul de durata asupra corectarii ridurilor, datorat moleculei integrale de acid hialuronic pe care o contine: precursorul de acid hialuronic relanseaza sinteza de acid hialuronic si colagen, anti-hialuronidaza impiedica actiunea enzimei  hialuronidaza care modifica sau distruge acidul hialuronic, fibrele de colagen si proteinele din structura pielii.

Apa termala Uriage din compozitia produselor, binecunoscuta pentru proprietatile ei anti-radicalare si anti-oxidante intense, dovenite clinic, actioneaza asupra radicalilor liberi, diminuand influenta lor nociva asupra pielii.

Cele mai vizibile efecte ale imbatranirii cutanate se pot observa la nivelul zonelor expuse ale fetei, gatului, decolteului, mainilor. De aceea programul de ingrijire anti-rid ISOFILL cuprinde 4 produse special formulate pentru fiecare zona si fiecare tip de ten, fara parabeni, cu rezultate demonstrate clinic (Studiu sub control dermatologic – auto-evaluare pe 25 de femei):

Produse pentru toate tipurile de ten :

 ISOFILL  SER INTENSIV 30ml, de 2 ori mai concentrat in principii active, cu rezultate vizibile dupa cateva zile

ISOFILL CONTUR DE OCHI 15ml, diminueaza semnificativ ridurile (laba gastei) in 2 luni – 38%, excelenta toleranta(100%) testata sub control oftalmologic

Pentru fiecare tip de ten:

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME 50ml (ten normal /mixt), gel-crema cu eficacitate vizibila anti-rid dupa 4 saptamani ; ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME RICHE 50ml (ten uscat) – crema onctuoasa, non grasa, imbogatita cu unt de karite si uleiuri filmogene – eficacitate vizibila anti-rid dupa 4 saptamani

Produsele antirid ISOFILL sunt indicate necesitatilor pielii intre 30-50 de an

Modul corect de ingrijire a pielii, inca de la varste foarte tinere, determina in timp mentinerea sanatatii si frumusetii. Folosirea unor produse neadecvate, prea agresive, in neconcordanta cu tipul de ten, grabeste instalarea imbatranirii si implicit instalarea precoce a ridurilor.

Produsele de ingrijire anti-rid sunt la ora actuala, o solutie esentiala in mentinerea tineretii cutanate. La acestea se adauga tratamentele estetice de infrumusetare, precum si injectarile cu toxina botulinica si acid hialuronic, proceduri cu ajutorul carora se corecteaza modificarile survenite la nivelul tegumentelor.

Related posts

Daikin anunță achiziția grupului austriac AHT

Adina Meyers

6 idei care te vor ajuta să respiri un aer mai proaspăt în locuință

Adina Meyers

Praf de stele, în premieră, la Teatrul Nottara

Adina Meyers