LifeStyle

Ai grijă de sănătatea pielii tale!

Centrul de Excelență în Dermatologie Skinmed Clinic vă propune un exercițiu prin care să ne imaginăm pielea noastră ca pe un peisaj. Este foarte important să privim acest peisaj astăzi, comparându-l cu cel de ieri sau cu cel de mâine. Orice schimbare nu prevestește un nou anotimp, ci nevoia unei investigații atente a medicului specialist. FOTOFINDER Total Body Mapping fotografiază întreaga suprafață a pielii. Skinmed Clinic foloseste un sistem hi-tech pentru a crea o hartă a alunițelor dvs. (“hartă corporală”). Fotografiile sunt făcute sistematic – din cap până în picioare în poziții prestabilite – în câteva minute. Software-ul special permite obtinerea unei evaluari complete a leziunilor noi sau modificate. Sistemul nou, complet automatizat, ce include o cameră performantă Canon, preia automat imaginea fotografică, în poziții standard, prestabilite. Camera se mișcă automat în sus și în jos și generează imagini perfect iluminate cu sistemul BodyFlash.

 

Pe ecran se observă zona care este fotografiată, iar ima-ginile captate sunt stocate automat în baza de date a pacientului. La o scanare ulterioară, sistemul  FOTOFINDER BodyScan compară automat imaginile noi cu cele din baza de date și identifică leziunile noi sau modificări apărute la nivelul celor vechi, verificate dermatoscopic. Evaluarea ulterioară este standardizată, iar imaginile sunt superpozabile, astfel decelând modificările minime apărute. În felul acesta putem avea mecanisme adecvate de prevenție pentru melanomul malign, una dintre cele mai aprige tumori în general. Ulterior, o parte dintre nevi (alunițe) sunt vizualizați dermatoscopic și înregistrate pentru a fi comparate în timp, modificările decelabile fiind cele microscopice. În acest fel, comparabil microscopiei, se poate vedea dacă alunița prezintă sau nu risc oncologic.Veți putea vedea pe ecran examinarea și nu veți simți nici o durere. În timpul controlului FOTOFINDER se poate vedea imediat orice schimbare a aluniței.

Acesta examinare reprezintă standardul de aur în monitorizarea nevilor/alunițelor datorită comparației în aceleaşi condiții tehnice şi a capacității de detecție a celor mai mici modificări, neobservate clinic, ajutând ca Examinarea Dermatoscopică să fie 100% relevantă și benefică.

Despre alunițe și piele se pot scrie numeroase povești, putem da cele mai creative exemple și efectua comparații din cele mai inedite. Cu o condiție: să fim sănătoși! Skinmed Clinic este un alt mod de a spune NU cancerului de piele!

 

Related posts

Super bonus la Publicwin pana la 2.500 RON

Adina Meyers

Ghimbirul – Ingredientul Secret al lunii martie de pe platforma Electrolux

Adina Meyers

Ceai sau cafea fierbinte? Uite cum trebuiesc preparate

Adina Meyers